13 september 2017

Organizing agenda 2018 - Giveaway

Al een heel aantal jaren probeer ik jullie als lezers enthousiast te maken voor de Organizing Agenda. Elk jaar wordt hij mooier en handiger! Vorig jaar heb ik voor het eerst de losbladige versie in deze prachtige platinum uitgave van mijn man gekregen voor mijn verjaardag en ik ben er nog steeds reuze blij mee. Sinds kort is de inhoud voor de losbladige agenda voor 2018 ook te bestellen via 'Plan-Point'  Heb je al een van de omslagen, bestel dan snel een nieuwe inhoud!
Mocht je trouwens nog twijfelen of je een losbladig systeem wilt of een met een ringband, kijk dan even op de genoemde website. Beide versies worden uitgebreid beschreven.

Heb je je keuze al gemaakt en zou je voor 2018 graag (opnieuw) de Organizing Agenda met plastic ringband willen gaan gebruiken, lees dan gauw verder. Ik mag namelijk namens Vivianne Broekman van Plan-Point deze keer twee exemplaren van de agenda met de ringband (zie afbeelding) weggeven. Onderaan dit bericht lees je hoe je kans kunt maken op een van de twee agenda's.

Altijd overzicht
Als je de agenda openslaat, zie je in een oogopslag de gehele week op twee pagina’s en heb je voldoende ruimte voor het noteren van je afspraken, boodschappen, maaltijdplanning, huishoudelijke klussen, notities en ideeën. En ook dit jaar bevat de agenda zowel de Nederlandse als de Belgische schoolvakanties en feestdagen, superhandig!

Meer dan een agenda
Of het nu gaat om een opruimklus, het voorbereiden van je vakantie of het kopen van seizoensgebonden groenten en fruit: je vindt er een checklist voor, waarmee je jouw huishouden en werk nog verder kunt stroomlijnen. Opvallende stickers helpen je om afspraken, verjaardagen en klusjes te markeren. Zo vergeet je nooit meer het vuilnis buiten te zetten, belastingaangifte te doen of de tandarts een bezoekje te brengen.

Dit zit er o.a. allemaal in:
 • Verticale weekindeling op twee pagina's van januari t/m december 2018.
 • Wekelijks ruimte voor boodschappen, maaltijden, huishoudelijke klussen en notities.
 • 480 gekleurde herinneringsstickers.
 • 2 Plastic insteekhoesjes voor- en achterin voor foto's, bonnetjes, postzegels en coupons.
 • 18 Pagina’s met inspirerende tips en trucs over organizing van Els Jacobs van De HuishoudCoach. (NIEUW)
 • Jaarplanner voor grote klussen en persoonlijke doelen voor 2018.
 • Vele planners voor o.a., huishouden, klussen, cadeaus, vakantie, Kerst en leen- en uitleen.
 • Aantrekkelijke kortingen op artikelen en diensten die je leven meer structuur geven. 
Voor thuis én onderweg
De kleurrijke alles-in-een-agenda op A5 formaat past in je tas en is voorzien van een stevige ringband zodat hij gemakkelijk open blijft liggen. Hij heeft dezelfde indeling als de praktische familieplanner voor thuis: de Plan-Point Homeplanner 2018 op A4 formaat. Perfect om samen te gebruiken!

Je kunt de agenda ook uitgebreid bekijken op de website. Mocht je hem niet winnen, dan kun je hem daar ook bestellen.

Door: Vivianne Broekman
Uitgeverij: Plan-Point
Omvang: 196 pagina's
Formaat: 195 mm x 160 mm
ISBN: 9789078942283
Prijs: €14,95

Meedoen met de giveaway?
Wil jij kans maken op een van de twee agenda's die ik mag weggeven? Stuur dan uiterlijk woensdag 20 september een mail mét je adresgegevens naar info@wendyborn.nl en vermeld erbij waarom jij graag kans zou willen maken op deze agenda. Op donderdag 21 september maak ik op dit blog de winnaars bekend en krijgen zij persoonlijk bericht van mij.


Dank jullie wel voor al jullie hartverwarmende mails! Eigenlijk had ik iedereen wel een agenda willen opsturen maar ja... ik kan maar twee mensen gelukkig maken hiermee en dat zijn:


Marijke Glas en Danielle Voortman.

Van harte gefeliciteerd! De agenda wordt binnenkort naar jullie opgestuurd namens Plan-Point.


9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie giveaway. Ik heb je een mail gestuurd Wendy. Hartelijke groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja ik ken de agenda, heel praktisch. Dit jaar heb ik een uitstapje gemaakt naar een andere agenda. De winkels waar ik keek, had de organizing agenda niet, dus ik vroeg mij af of die er nog wel was. Mijn agenda van dit jaar is ook praktisch, maar deze vind ik toch handiger. Ik doe graag mee. Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke actie, heb je een mail gestuurd. Ik ken de agenda alleen van dit blog, heb er nog niet eerder mee "gewerkt", maar voel me bij een nieuwe agenda weer net een tiener, zo leuk, ik maak er altijd een heel boekwerk van. Alleen zitten alle bonnetjes, interessante uitgescheurde krantenartikelen ed nu los in mijn agenda, dat kan beter lees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je mail Jacqueline, ik heb je op de lijst gezet. Morgen maak ik de uitslag bekend.

   Verwijderen
 4. Hopelijk heb je mijn mail,op de valreep, ook ontvangen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas heb ik je mail niet gezien Willemien. Vanmorgen heb ik de winnaars overigens al bekend gemaakt.

   Verwijderen
  2. Jammer! Had hem toch nog op de juiste dag verzonden!

   Verwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.