6 juni 2017

Smakelijck Vakantie! - Williene Klinck

Na de recensies van 'Smakelijck Winter' en 'Smakelijck Zomer' mag ik opnieuw een recensie schrijven over een kookboek van Williene Klinck. Haar allernieuwst uitgave 'Smakelijck - Makkelijk en gezond koken op vakantie!' is een klein formaat kookboekje met 50 recepten zodat je gezond én Smakelijck kunt koken op vakantie. In het boek vind je recepten voor elk moment van de dag, gemakkelijk en eenvoudig te maken zonder oven, keukenmachine, mixer of blender. 

Het boekje, dat overigens voorzien is van een handige ringband, is onderverdeeld in verschillende hoofdstukjes. Onder het hoofdstuk 'Onderweg' vind je vier recepten die heel makkelijk thuis klaar te maken zijn zodat je ze makkelijk mee kunt nemen voor onderweg. Houd je van een goed ontbijt op je camping? 'Ontbijten op de camping' voorziet je van een vijftal recepten voor een goed begin van de dag. Ook aan recepten voor de lunch heeft Williene de nodige aandacht besteed. Je kunt kiezen uit zeven leuke ideeën. Mocht je tussendoor snel iets makkelijks willen eten, dan vind je in het hoofdstuk 'Snelle tussendoortjes' vijf hapjes en drankjes die je snel kunt bereiden. Verder vind je in het boek nog een aantal eenpansmaaltijden, tips voor de BBQ en gemakkelijke maaltijden. Ten slotte vind je in het allerlaatste hoofdstukje een drietal gezonde toetjes.

Het boekje is voorzien van prachtige afbeeldingen en een gezellig ogende opmaak van de recepten.
Ook deze nieuwe uitgave is bedoeld om direct te gebruiken. Wellicht kun je het nog aanschaffen voordat je deze zomer op pad gaat? Maar ook als je gewoon in Nederland blijft of je eigen 'staycation' viert, kun je dit boek uitstekend gebruiken.

Voorin het boek staat een handige boodschappenlijst.

'Smakelijk - Makkelijk en gezond koken op vakantie! is voor €14,95 te koop in de webshop van Smakelijck. Via deze webshop zijn ook de andere boeken van Williene Klinck te koop.1 opmerking:

  1. Het lijkt mij een leuk boekje! Fijn om op vakantie inspiratie bij de hand te hebben om gezond te koken.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.