11 mei 2016

Smakelijck - Zomer - Williene Klinck

Net als de drie eerder verschenen kookboeken 'Gezond en gevarieerd', 'Groenten' en 'Zoet' is ook het allernieuwste kookboek Smakelijck Zomer van Williene Klinck weer een prachtige uitgave met gevarieerde recepten. Het formaat is hetzelfde als de eerste drie kookboeken maar de lay-out is zowel aan de buiten- als buitenkant zichtbaar anders.

Opnieuw is Williene er weer in geslaagd om ruim 100
e-nummervrije en (geraffineerde) suikervrije recepten te bundelen. Je vindt in het boek recepten met producten van het seizoen. Voor elke maand zijn de producten, die in de betreffende maand goed verkrijgbaar zijn, vermeld. En natuurlijk staan er bij elke maand een aantal heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, diner, om te snacken of iets lekkers op een zon- of feestdag!

Het boek bevát niet alleen zomerse recepten, het oogt ook fris en zomers!

Tot 14 mei 2016 zijn alle Smakelijck kookboeken geen € 24,95 maar € 20,95. Deze actie is ook geldig bij elke boekhandel! Je kunt via deze link het boek bestellen.

Op Facebook beheert Williene een (besloten) groep waar je lid van kunt worden. Regelmatig worden er recepten en tips gedeeld die de moeite waard zijn. Ook kun je zelf volop vragen stellen over e-nummervrij koken.

Zijn jullie overigens al eens in restaurant Smakelijck geweest in Putten? Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat dit zéér de moeite waard is. Misschien woon je niet in de buurt maar het zou een leuk uitje kunnen zijn voor jullie samen in de komende zomerperiode. Het restaurant ligt onder de bomen, en is sfeervol ingericht. Ook staan de tafeltjes binnen niet al te dicht bij elkaar zodat je genoeg privacy hebt. Wij vinden het erg prettig dat er in het restaurant vloerbedekking ligt, zodat je ook als het restaurant goed gevuld is weinig last hebt van lawaai. Er komt regelmatig een nieuwe menukaart uit met nieuwe recepten zodat je altijd nieuwe, lekkere en gezonde gerechten kunt eten. Het is ook mogelijk om de kookboeken van Williene met korting te kopen in het restaurant als je er gegeten hebt. In alle opzichten een aanrader dus!

Tot slot wil ik jullie nog wijzen op de mogelijkheid van het abonneren op de nieuwsbrief van Smakelijck. Op de website kun je onderaan de pagina je e-mailadres doorgeven zodat je de wekelijkse nieuwsbrief niet meer hoeft te missen.

Het lijkt mij heerlijk om weer allerleu dingen te gaan koken en bakken uit het nieuwste boek, dus mij horen jullie voorlopig even niet. Het wordt nog een hele klus om te kiezen wat ik het eerste wil gaan maken ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.