8 september 2016

Smakelijck Winter - Williene Klinck

Net als de vier eerder verschenen kookboeken 'Gezond en gevarieerd''Groenten' , 'Zoet' en 'Smakelijck Zomer' is ook het allernieuwste kookboek Smakelijck Winter van Williene Klinck weer een prachtige uitgave met gevarieerde recepten. Het is altijd inspirerend om weer een nieuw boek in handen te hebben van onze plaatsgenote. Het tweede en tevens ook laatste deel van de seizoenenreeks bevat ruim 100 recepten vrij van geraffineerde suikers en E-nummers. Het boek bevat pure recepten, met pure ingrediënten voor een gezonde en gevarieerde leefstijl. Veel van deze recepten zijn ook glutenvrij. Dit kookboek maakt het mogelijk om met de seizoenen mee te koken. De recepten zijn gemakkelijk te maken met goed verkrijgbare ingrediënten. In het boek staan zowel de maaltijden, ontbijtjes en lunches als ook lekkere tussendoortjes en taart of gebak voor in het weekend of op een feestdag. Wanneer je het boek doorbladert, zie je gelijk waarom het boek Winter heet. Het staat vol met recepten als wintersstoofpotje, speculaasstaaf en bruine bonensoep. Ook vind je een recept voor kruidnoten en warme chocolademelk en veel recepten die je kunt gebruiken als je eens iets nieuws wilt maken met zuur- of boerenkool.


Klik op de afbeelding voor een grotere foto.


Afgelopen week stond er een mooi artikel over het nieuwe kookboek van Williene in de plaatselijke krant. In het artikel wordt ook aandacht besteed aan de bakbeurs die op 24 september a.s. georganiseerd wordt.


Wil je kans maken op het boek 'Smakelijck Winter', kijk dan even op deze website. BDUmedia verloot namelijk 10 gratis kookboeken onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot maandag 26 september 2016. Wil je meer weten over Williene of over haar kookboeken, kijk dan op haar website www.smakelijck.nl 

Tot slot wil ik jullie nog wijzen op de mogelijkheid van het abonneren op de nieuwsbrief van Smakelijck. Op de website kun je onderaan de pagina je e-mailadres doorgeven zodat je de wekelijkse nieuwsbrief vol met tips en winacties niet meer hoeft te missen.

Het lijkt mij heerlijk om weer lekkere dingen te gaan koken en bakken uit het nieuwste boek maar omdat het nog volop zomer is en ik nog niet heel veel uit het zomerkookboek gemaakt heb, laat ik dit nieuwste boek nog heel even liggen. Het boek is alleen al een lust voor het oog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.