10 maart 2011

Joni - de film

Het is al een aantal jaren geleden dat wij de video van Joni hebben gekocht. Inmiddels is hij ook op DVD verschenen en het blijft een prachtige film. Al eerder heb ik een stukje geschreven over haar over kijken naar de kansen en ook in rolstoel als preekstoel.  Het blijft een inspirerende vrouw..

"Als Joni op een dag in een meer duikt, verandert haar leven. Ze breekt haar nek en raakt verlamd. Er volgt een periode waarin ze met zichzelf worstelt, maar haar geloof maakt haar een krachtig christen, waardoor ze tegenslagen weet te overwinnen. Uiteindelijk wordt ze zelfs een internationaal bekend en erkend spreekster. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Joni Eareckson Tada's strijd tegen de emotionele en geestelijke impact van een duikongeluk, dat haar verlamde en haar leven voorgoed veranderde."

Een aanrader deze film.


1 opmerking:

  1. Oh ja, die film; ik kan me nog zo goed herinneren dat ik hem zag en dat is ontzettend lang geleden! Wat leuk om te weten dat hij nu op dvd is, kan ik hem ook aan de kinderen laten zien. Ik heb ook al jaren een schilderijtje van haar op mijn bureautje staan. Van Maria (zelfportret van Joni) met het kind Jezus en op de achtergrond drie kruisen. Ken je trouwens ook haar muziek? Mijn moeder had vroeger lp's van haar en sommige daarvan zijn ook op cd uitgekomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...