Boeken over de eindtijd die zeer de moeite waard zijn


De Here Jezus geeft ons in Zijn Woord de opdracht te letten op de tekenen van de tijd. Het is daarom goed om duidelijkheid te hebben over wat er in hoofdlijnen gaat gebeuren, zoals de Opname van de Gemeente, de Grote Verdrukking, de Wederkomst van Jezus Christus, het Duizendjarig Vrederijk en bovenal de volmaakte eeuwigheid.  

Onderstaande boeken die elk op hun eigen manier (een deel van) de eindtijd belichten, kan ik van harte aanraden. Veel van deze boeken heb ik gerecenseerd op dit blog. De recensies zijn terug te vinden op  onder het label 'boeken en recensies'. Hopelijk wakkert het lezen van deze boeken (in combinatie met Gods Woord) een verlangen aan om de Here te ontmoeten en een heilig leven te leiden. De uitgaven zullen ons ook zeker aanmoedigen het Evangelie te vertellen aan mensen die de Here Jezus nog niet kennen. 


Boeken over de eindtijd:

Twee minuten in de Bijbel door Openbaring - Boyd Bailey

Verlangen naar de hemel - H. van Dorp

De Hemel - J. Eareckson Tada

De opname: feit of fictie? - E. Hindson en M. Hitchcock

Vandaag misschien - T. LaHaye en J.B. Jenkins

Jezus Komt (glossy magazine) - Arie Kleijne

Wake Up! - A. Lamm en E.A. Vanbeckevoort
Wake Up! - A. Lamm en E.A. Vanbeckevoort (verkorte versie)


Gods plan met de wereld - Clarence Larkin

Zegen door Israël - O. Lohuis


De Koning komt - J. v.d. Schoot (uitverkocht)
Daniël - J. v.d. Schoot (uitverkocht)
De toekomst, wat staat de wereld te wachten - J. v.d. Schoot (in herdruk)
Standhouden in de eindtijd - J. v.d. Schoot

Bijbelse profetie: de hoofdzaken - Amir Tsarfati & Barry Stagner
Elk moment - A. Tsarfati
Het laatste uur - A. Tsarfati 
Gods Meesterplan - A. Tsarfati

De zevende golf - H. Vaessen
Ereaders

Reacties

  1. Dat zijn er nogal wat Wendy, tsjonge. Ik heb er wel enkelen van gelezen en wellicht moedig je me aan om er nog maar weer eens eentje op te pakken. Soms word ik er een beetje moe van, want er zijn zoveel verschillende uitleggen en interpretaties, dan moet je weer uit gaan zoeken wat wel en niet waar is. Maar goed, een boeiend en altijd actueel onderwerp, dat is het zeker!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er zijn er inderdaad een heleboel Marja. En ik moedig je zeker aan :) De beste manier om te kijken of het klopt, is Gods Woord ernaast leggen. Waarschijnlijk zul je, net als ik, steeds weer nieuwe dingen ontdekken!

      Verwijderen

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.