Zicht voor kids op eindtijd en profetie - nieuwe serie bij Het Zoeklicht

Overal kunnen we lezen over de eindtijd. Kranten, tijdschriften en andere media staan er vol van. Maar, wat betekent Bijbels gezien nu eigenlijk de eindtijd? Leven we daar nu al in of is het een periode die nog komt? En wat gebeurt er allemaal in de eindtijd? Voor veel volwassenen is het best moeilijk te duiden en te begrijpen, laat staan voor kinderen. 

Omdat ik graag op een eenvoudige manier aan kinderen (in de leeftijd van ong. 11-13 jaar) zou willen uitleggen wat de Bijbel vertelt over dit belangrijke onderwerp, mag ik voor Het Zoeklicht een serie schrijven met de titel 'Zicht voor kids op eindtijd en profetie'. Elke maand zal er een nieuw deel op hun website verschijnen. Op eenvoudige wijze probeer ik aan de hand van Gods Woord en een passend schema kort maar krachtig uit te leggen hoe 'Het overzicht van de gebeurtenissen' eruit ziet. Je vindt dit overzicht - dat speciaal voor deze serie is ontworpen - in het artikel.

Wil je meelezen of het aan anderen doorgeven? Heel graag.

De link naar de website is hier te vinden. Ook Het Zoeklicht zelf heeft een nieuwsartikel gewijd aan deze nieuwe serie op hun (vernieuwde) website. Het is hier te lezen.

Mocht je vragen hebben over dit onderwerp of over de artikelen voor kids? Laat het mij weten via de mail.Reacties