1 minute devotions voor vrouwen - Elizabeth George - recensie (giveaway)

Opnieuw is er bij Grace Publishing House een nieuwe uitgave verschenen van Elizabeth George. In het boekje '1 minute devotions voor vrouwen' opent de schrijfster een schatkamer aan praktische wijsheden voor elke dag. De krachtige en gemakkelijk te begrijpen overdenkingen laten je steeds opnieuw Gods liefdevolle zorg voor jou zien. De bijbelgedeeltes en gedachten zullen je aanmoedigen om een vrouw te worden die in elke omstandigheid Jezus’ genade en liefde laat zien. 
Ze zullen je inspireren om …

 • te jagen naar het beter leren kennen van God
 • gebed tot een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven te maken
 • in je daden, je houding en je verlangens een voorbeeld te nemen aan Jezus
 • vreugdevol te wandelen met je hemelse Vader 

Het boekje is fraai vormgegeven en bevat een harde kaft én een leeslint. Elke 'devotion' (in totaal staan er 167 in het boekje) is een korte omschrijving van een pakkend thema waar we als vrouwen mee te maken krijgen in ons leven. Elizabeth geeft, zoals altijd in haar boeken, praktische tips en handvaten waar je mee verder kunt. Elk stukje sluit af met een kort gebed en een passende Bijbeltekst. Hoewel ik het zelf nog niet helemaal uit heb, kan ik al zeggen dat ik geïnspireerd en bemoedigd ben door deze uitgave.

Als jij God zoekt met heel je hart, zal Hij je met Zijn zegeningen overladen. Of je dit boek nu zelf leest of het cadeau geeft aan een vriendin, de hoopgevende devotions zullen tot zegen zijn voor elke vrouw die ernaar verlangt om meer op Christus te lijken.

Elizabeth George is de auteur van een groot aantal bestsellers, waaronder Een vrouw naar Gods hart en Een moeder naar Gods hart. Haar boeken zijn bestemd voor vrouwen die het verlangen hebben om te groeien in hun geloof en ernaar verlangen Gods wil te doen. Elizabeth en haar man Jim (die onlangs is overleden) waren meer dan 50 jaar getrouwd en hebben kinderen en kleinkinderen.

Wil jij kans maken op bovengenoemd boek van Elizabeth George? Stuur dan uiterlijk dinsdag 26 september een mail naar info@wendyborn.nl Vermeld in deze ook mail je adresgegevens. Grace Publishing House kan het boekje dan naar je toesturen als je gewonnen hebt.

Op woensdag 27 september maak ik de winnaar bekend op dit weblog!

De winnares is geworden: Marijke Schouten. Van harte gefeliciteerd, het boekje wordt naar je opgestuurd!

Titel: 1 Minute devotions voor vrouwen 
Schrijfster: Elizabeth George
Uitgever: Grace Publishing House
ISBN: 9789492234957
Prijs: €15,95


Reacties

 1. Hoi Wendy, ik heb je bericht gedeeld in 3 Facebookgroepen. Mooi dat je deze winactie in het zonnetje zet. Wie weet wie er door gezegend wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Dank je voor je mail. Ik heb je naam op de lijst gezet Marja.

   Verwijderen
 3. wow lijkt me een fijn boekje, ik heb je een mail gestuurd

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.