Power to the Mama's - Zomer journal - recensie

Wat eerder dan gepland, schrijf ik deze blog. Ik wilde sowieso graag aandacht besteden aan de Zomer journal vóórdat de zomervakantie zou beginnen maar toen ik maandag las dat er nog maar 75 exemplaren op voorraad zijn (en vandaag wellicht alweer minder), denk ik dat het goed is niet langer te wachten met de recensie.

Het Zomer Journal is uitgebracht door Power to the Mama's. Dit is een missionaire community/platform voor (christelijke) moeders, onder leiding van Daniëlle Koudijs. Samen met een aantal vrijwilligers en een paar zzp’ers ontwikkelt ze social media berichten, boeken, challenges en andere uitingen. Ook ontwikkelt het team (coach)programma’s waarbij ze moeders leren opstaan voor wat écht belangrijk is. Dit alles in verbinding met God, jezelf en je gezin.
Kijk op de website eens in de winkel voor de vele uitgaven die inmiddels verkrijgbaar zijn of  lees de blogs voor inspiratie en tips.

Met het Zomer journal word je door middel van een aantal vragen en opdrachtjes zes weken uitgedaagd meer offline tijd met je gezin door te brengen, te ontdekken wat jullie samen leuk vinden en dankbaarheid te oefenen. Daarnaast vind je elke week voldoende ruimte om de leukste foto’s van die week in te plakken (dat mag natuurlijk ook na de vakantie) én vind je elke week een Bijbelse overdenking én een ‘stil worden’ moment. Meer offline, meer met elkaar en meer met God!

Het boekje heeft een handig formaat en past altijd in je tas. En als extraatje ontvang je er een mooie A5 kaart bij die je ook na de vakantie helpt herinneren aan hoe waardevol het is om (op jullie manier) de rust op te zoeken.

De actieprijs geldt voor de eerste 500 exemplaren van het Zomer journal die voor donderdag 22 juni 2023 worden besteld. Omdat het zo ontzettend hard loopt, betaal je na de eerste 500 exemplaren gedurende de voorverkoopperiode €4,99 exclusief verzendkosten. Deze periode duurt tot 22 juni. Na die tijd betaal je de kostprijs van het Zomer journal.

Je kunt meerdere zendingen voor hetzelfde verzendtarief bestellen, bijvoorbeeld voor vriendinnen of vrouwen uit je gemeente. De Zomer journals die in de voorverkoopperiode zijn besteld, worden in de week van 26 juni verzonden en bezorgd.

📔 Het journal telt 44 pagina’s en past altijd in je tas door de afmeting 17x24cm. Het is gedrukt op 135 grams, stevig 100% gerecycled Rebello papier.

🎁En als extraatje ontvang je er een mooie A5 kaart bij die je ook na de vakantie helpt herinneren aan hoe waardevol het is om (op jullie manier) de rust op te zoeken.

Benieuwd? Kijk voor meer info en bestel het journal hier. Op = op!

Titel: Zomer journal
Uitgaven van: Power to the Mama's
Prijs: €4,95 (actieprijs t/m 22 juni) daarna €5,95

Reacties

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.