14 maart 2023

Interkerkelijk platform ‘Geloofwaardig opvoeden’ online!

‘Geloofwaardig opvoeden’ is sinds 10 maart online en is een belangrijk centrum waar de ouder inspiratie op kan doen voor de christelijke opvoeding van zijn of haar kind. Op het toerustingsplatform biedt het Interkerkelijk Kenniscentrum (IKC) Bijbelgetrouwe cursussen en materialen aan.

Het interkerkelijke platform biedt een overzicht van toerusting en materiaal van organisaties met een klassiek-Bijbelse missie en visie. Op de website geloofwaardigopvoeden.nl staat een verscheidenheid aan verdiepende artikelen, inspirerende interviews en materiaal waarmee ouder en kind meteen samen aan de slag kunnen.  

God roept op om Zijn daden door te vertellen aan kinderen. Kinderen die door opvoeders bij Jezus Christus worden gebracht, zegent Hij. Op het online leerplein vind je toerusting, materiaal en werkvormen voor de christelijke opvoeding.

                   

De moeite waard om eens een kijkje te nemen op deze website, samen met je kinderen. 

Het kan zijn dat je het misschien niet met alles eens bent en een andere visie hebt op bepaalde onderwerpen. Toch kan de site je helpen en ondersteunen op veel gebieden.

Heb je vragen? Thera Bravenboer helpt je graag verder via thera@geloofwaardigopvoeden.nl of telefoonnummer: 0627092635


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.