30 april 2022

Dankbaar voor deze prachtige dag - 7 april 2022 -

Het is alweer eventjes geleden - de weken vliegen voorbij - maar het is hoogste tijd om vast wat (preview)foto's van het kersverse bruidspaar te laten zien. Op 7 april jl. was de grote dag voor onze zoon Gert en zijn Mariëlle.

We hebben een prachtige dag gehad waarop we dankbaar terugkijken. Hoewel het vooral 's morgens regende, hebben ze toch voldoende droge momentjes gevonden om schitterende foto's te laten maken (met dank aan Willeke Terlouw www.willeketerlouwfotografie.nl

Graag deel ik er een aantal.

 

 
 

 
 

 
 
 


Het zal niet lang meer duren voordat we alle foto's kunnen zien, ook die we van de familie hebben gemaakt samen met het bruidspaar.

Hun trouwtekst was uit Romeinen 12:9 en we hebben deze voor hen op een prachtig bord laten maken bij www.madebyiris.nl  Binnenkort zullen we 'meneer en mevrouw Born' een bezoekje brengen en ik ben benieuwd welk plekje het bord gekregen heeft.

 

We realiseren ons als ouders dat er voor ons weer een nieuwe fase aanbreekt. Nu ook onze jongste getrouwd is, er kleinkinderen (in aantocht) zijn, en mijn man eind juni met werken hoopt te gaan stoppen, merken we dat we bepaalde periodes in ons leven afsluiten. Gelukkig zijn we nog gezond, kunnen we nog veel (met onze (klein)kinderen) ondernemen en mogen we elke dag dankbaar zijn voor wat God ons geeft. Er worden ongetwijfeld weer nieuwe deuren geopend en daar zijn we nu al dankbaar voor. We zien in onze kleinkinderen dat het leven doorgaat en dat we Zijn liefde en trouw mogen doorgeven aan de volgende generatie!

We willen onze hemelse Vader alle eer geven voor deze prachtige trouwdag en bidden Gert en Mariëlle - opnieuw - heel veel mooie, gezegende en liefdevolle jaren toe!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.