27 november 2021

Trotse grootouders

Het heeft een tijdje geduurd maar nu dan eindelijk weer eens een persoonlijk bericht op mijn blog. Zaterdagavond 20 november, zijn wij de trotse grootouders geworden van Yaron Manuel. Hij is de zoon van onze oudste dochter Anne en haar man Peter.

Alles is goed verlopen en hoewel de bevalling een lange aanloop had, is deze toch redelijk vlot gegaan. Bijna twee weken eerder dan verwacht mochten we onze prachtige kleinzoon verwelkomen. Afgelopen week hebben we de kleine Yaron al een paar keer mogen bewonderen maar i.v.m. corona konden we hem in deze kraamtijd nog niet in de armen sluiten. Hopelijk duurt dit niet al te lang meer. Het gaat goed met de kersverse ouders en met de kleine jongen.
Wij - en de hele familie met ons - zijn erg dankbaar en superblij dat alles zo goed verlopen is. Het is een groot wonder 🙏 

Natuurlijk zou ik tientallen foto's willen delen van de kleine Yaron maar in overleg deel ik één schattig plaatje.

Er volgen onderhand vast nog meer blogberichten want we hopen vanaf begin volgend jaar één dag in de week op te gaan passen en zo onze kleinzoon te mogen zien opgroeien.5 opmerkingen:

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.