10 januari 2021

Je kinderen loslaten en in Gods handen leggen


 

'Als we er niet van overtuigd zijn dat God het leven van onze kinderen vast in handen heeft, zullen we door angst worden beheerst. En de enige manier om er zeker van te zijn dat God de touwtjes van hun leven vast in handen heeft, is hen los te laten en Hem de volledige zeggenschap over hun leven te geven. Dat kunnen we doen door Zijn Woord en Zijn geboden te gehoorzamen en alles in gebed bij Hem te brengen. We mogen erop vertrouwen dat God beter voor onze kinderen kan zorgen dan wij. Als we onze kinderen in de handen van de Vader leggen en erkennen dat Hij hun leven en het onze in handen heeft, zullen wij én onze kinderen veel meer vrede ervaren.
Wij kunnen niet overal tegelijk zijn. God wel. Wij kunnen niet alles zien.God wel. Wij kunnen niet alles weten. God wel. Hoe oud onze kinderen ook zijn, we laten zien dat we God geloven en vertrouwen als we hen loslaten en in Gods handen geven.'

Stormie Omartian (uit: De kracht van biddende ouders)

3 opmerkingen:

 1. Dat is zo mooi gezegd. Dank je wel voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een prachtig boek van Stormie Omartian. Keer op keer word ik erdoor bemoedigd!

   Verwijderen
 2. Thank you; it's a big test when they are older, but we can trust in God.
  But - pray for my son!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.