23 september 2019

Is mijn boek verfilmd?

In 2016 heb ik mijn tweede kinderboek geschreven over de Bosvrienden. Het is getiteld 'Het Raadsel van de Bosvrienden' en is een vervolg op 'Het Geheim van de Bosvrienden'.
Opnieuw beleven Daan en zijn vriend Stijn mooie avonturen in het bos en op hun zomerkamp.

Afgelopen week stond dit artikel in de krant en toen ik het las, leek het even of mijn boek verfilmd was!

De Vlaamse Thomas (7 jaar) uit het Belgische Helchteren doet een spannende vondst met een metaaldetector van amper 40 euro. Hij stuitte op een Duitse helm, schedel, granaat en mitrailleur. Hij hoopte dat hij de helm mocht houden maar de gemeente nam voorlopig alle spullen mee.

De hoofdpersonen Daan en Stijn uit mijn boek zijn ook actief met hun metaaldetector en stuitten op precies hetzelfde. Op blz. 32 vind je het volgende fragment:
Houden je kinderen van een spannend jeugboek? 'Het Raadsel van de Bosvrienden' is nog altijd te koop als e-book en geschikt voor kinderen van 9-12 jaar. Je kunt er hier meer over lezen of het bestellen voor maar €4,95.                   EreadersEreaders

2 opmerkingen:

  1. Wat een artikel. Je zou de schrik van je leven krijgen als je kind zoiets opgraaft. Wij hebben ook nog steeds een detector. Succes met de verkoop van je leuke boek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo zie je maar, dat jouw fantasie erg dicht bij de werkelijkheid zit :) Ik heb je boek met plezier gelezen!

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.