29 augustus 2019

#Powertalk voor mama's - Daniëlle Koudijs

Vorig jaar heb ik het Dank & Gebedsboek van Daniëlle Koudijs al eens onder de aandacht gebracht. Deze keer is het tijd om haar boek #Powertalks voor mama's eens in het zonnetje te zetten.

 '#Powertalks voor mama's' is voor alle moeders die op z'n tijd behoefte hebben aan een stevige, bemoedigende column. Het is echt een boek dat je wil inspireren en bemoedigen vanuit de Bijbel.

De uitgave telt zo'n dertig korte powertalks die weer energie en inspiratie geven wanneer je het even niet meer ziet zitten of wanneer je het als moeder moeilijk hebt. Iedere moeder loopt op z'n tijd weleens tegen bepaalde dingen aan en dan is het heerlijk om dit boek bij de hand te hebben en een hoofdstuk te lezen. Je kunt het onder handbereik neerleggen en pakken wanneer je een bemoediging nodig hebt. De powertalks gaan over situaties die je in het dagelijks leven tegen kan komen en zijn daarom voor veel moeders heel herkenbaar.

Naast de eerlijke en oprechte powertalks van Daniëlle én diverse mede-schrijfsters, bevat het boek vier thema's die wat dieper uitgewerkt worden: geloof, relatie, opvoeding en balans. Bijbelgedeelten zijn leidend bij deze thema's en bieden handreikingen om er verder over na te denken.

Ook bevat het boek diverse #powerprayers: (korte) gebeden die je regelmatig kunt gebruiken. Daarnaast is het boek verrijkt met mooie (zwart-wit) foto's, inspirerende quotes en eigen schrijfruimte. De bladzijden zijn vrij dik waardoor het boek stevig aanvoelt en prettig vasthoudt.


Alle moeders, vooral met jonge kinderen, kan ik dit boek van harte aanbevelen. Het duurt niet lang meer voordat de 'feestmaand' weer aanbreekt. Ik zou het zeker op mijn verlanglijstje zetten wanneer ik nog kleine kinderen zou hebben 😊

Als je meer wilt weten over de schrijfster en blogster Daniëlle Koudijs, kijk dan eens op haar website www.powertothemamas.nl.

Schrijfster: Daniëlle Koudijs (en anderen)
ISBN: 9789058041333
Uitgever: Plateau
Bladzijden: 144 pp.
Bindwijze: Paperback
Prijs: €14,95 (het boek is helaas tijdelijk uitverkocht)


                                  Baby & kinderkleding algemeen

1 opmerking:

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.