23 november 2017

Inspirerende blogs wanneer je wilt besparen of zuinig(er) wilt leven


Het is altijd leuk om andere blogs in de schijnwerpers te zetten. Op mijn blog Christelijke webloggers doen we natuurlijk niet anders maar ook op dit blog vraag ik af en toe jullie aandacht voor andere blogs. (Mocht je overigens zelf ook een christelijke blogger zijn, dan nodig ik je van harte uit om je aan te melden bij bovengenoemd blog).

Toen ik via het ene op het andere blog kwam afgelopen week, zag ik allerlei leuke en handige tips over besparen, zuinig(er) leven en consuminderen. Het leek mij leuk er eens een aantal op een rijtje te zetten voor mijzelf maar ook voor jullie als lezers. Het is natuurlijk niet verkeerd om als goede rentmeesters om te gaan met hetgeen ons toevertrouwd is!

Van sommige bloggers, zoals Adrianne Hooimeijer van 'Aad Actief', Teunie Luijk van 'Eenvoudig leven' en Hannie van 'Familiedubbelop' weet ik dat zij christen zijn maar van veel andere bloggers weet ik dat natuurlijk niet. De lijst die hieronder volgt is dan ook een verzameling van diverse blog. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen. Mocht je nog leuke blogs weten die ik aan het lijstje kan toevoegen, laat het dan even weten!*

Aad Actief www.aad-actief.blogspot.nl

Eenvoudig leven www.eenvoudigleven.blogspot.nl 

Consuminderen www.opnieuwbegonnen.blogspot.nl

Creatief met een klein budget www.creatiefmetweinig.blogspot.nl

Geld is tijd www.geld-is-tijd.blogspot.nl

Hoe hou ik geld over? www.geldover.blogspot.nl 

Huiselijk genoegen www.huiselijkgenoegen.nl

Hypotheekweg www.hypotheekweg.blogspot.nl

Meer geld minder stress www.meergeldminderstress.nl

Op zoek naar een simpel en rijk leven www.simpelrijkleven.nl

Spaarmoeder www.spaarmoeder.blogspot.nl

Van heel sober leven naar heerlijk simpel leven www.hypotheekvrij.blogspot.nl

Weg naar zelfvoorziening www.wegnaarzelfvoorziening.blogspot.nl

Zuinigaan www.zuinigaan.blogspot.nl

Zuinig met tante Dora www.dora-besparen.nl


*update 2022. Een aantal van deze blogs zijn helaas niet meer actief of worden niet meer bijgewerkt.

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk, dank je wel voor de inspirerende blogs. Een aantal ervan ken ik. Dit: http://bonjoli.blogspot.nl/ is ook een leuk blog, met low-budget ideeën.
  Ik heb mij nog niet voorgesteld bij Christen Webloggers. Ik blog ook maar weinig. Toch wel leuk om eens te doen. Zo ben ik ook weer fijne blogs op het spoor gekomen.
  Hartelijke groet, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee wat leuk dat je mijn blog hebt genoemd! Dank je wel hier voor. En dat terwijl ik er niet eens om heb gevraagd. Ik merk dat er vaak lezers via - via komen. Ik zal op mijn eigen blog ook eens wat meer laten zien van de blogs die ik volg. Ga ik gelijk mee aan de slag. En natuurlijk sta jij daar straks ook bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik zie nu maar dat ik hier in het rijtje sta, dank, echt heel lief :)...

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.