4 oktober 2017

Kinderboeken steeds populairder'Kinderboeken zijn steeds populairder. Vorig jaar werden er ruim 10 miljoen kinderboeken verkocht, ruim 10 procent meer dan het jaar ervoor. In 2012 was het aandeel kinderboeken in de totale boekenverkoop 21 procent; vorig jaar was dat gestegen naar 25 procent. Dat blijkt uit cijfers van brancheorganisatie KVB Boekwerk.
Kinderen tussen de 7 en 15 jaar houden vooral van leesboeken. Op 2 staan de stripboeken en op 3 de informatieve boeken.
Van de 7-jarige kinderen die thuis boeken lezen, doet 68 procent dat elke dag. Als ze naar het voortgezet onderwijs gaan, leest nog maar een derde van die groep elk dag.'
Bron: NOS

Wie het leuk vindt om mijn zelfgeschreven kinderboeken te lezen of cadeau te geven, kan ze via deze link bestellen. Van mijn eerste boek over 'De Bosvrienden' is zowel een e-book als een paperback te verkrijgen. Van mijn tweede kinderboek alleen een e-book.

Ben jij zelf een schrijver of blogger en vind je het leuk om een recensie over een van mijn boeken te schrijven, stuur mij dan even een mail. Ik stuur je dan een pdf van het betreffende boek toe.4 opmerkingen:

  1. Ik ga zeker een recensie van je nieuwste kinderboek schrijven Wendy, zo bijzonder dat je door gaat :) veel bloggers/schrijvers beginnen vol goede moed, maar geven te snel op.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Erg leuk Marja, ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

      Verwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.