24 april 2017

Organiseer je huishouden nóg slimmer

Heb jij ook altijd de neiging om je huishouden (nog beter) op orde te brengen? Bij mij wordt dit gevoel rond deze tijd van het jaar altijd sterker. Ik pak mijn lijsten er vaak nog eens bij en probeer ze hier en daar aan te passen en te verbeteren. Ik kan er van genieten als alles weer goed loopt en ingepland is ;) 

Wat ik ook altijd inspirerend vind, is het lezen van websites, boeken of tips om je huishouden nog slimmer en efficiënter te maken. Zo ontvang ik regelmatig de nieuwsbrief van De Huishoudcoach en kijk ik regelmatig op de website 'Stofzuigerzen'.* Erg leuk!

Afgelopen weekend vond ik nog een hele leuke site: Slim Huishouden. Het is hét online magazine over het dagelijkse leven waarin het huishouden centraal staat. Daarnaast schrijft het team regelmatig over zaken die het leven leuker en makkelijker maken. De artikelen op Slim Huishouden zijn herkenbaar, geven informatie of bieden inspiratie.

Natuurlijk schrijven ze over het huishouden maar dit omvat natuurlijk veel meer dan alleen opruimen en schoonmaken. De onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn: geldzaken, gezin, timemanagement, foodies, DIY, groene vingers, gezond gewicht, vakantie, feestdagen etc. Ook besteden ze aandacht aan leuke (web)shops en restaurants.
Het team achter Slim Huishouden bestaat uit een groepje vriendinnen. Ze wilden samen iets ondernemen en zo werd Slim Huishouden geboren. 

Neem eens een kijkje op deze frisse en inspirerende sites en doe er je voordeel mee!

Welke sites, boeken of magazines over het huishouden lees jij nog die ik niet ken? Ik hoor het graag van je.

* deze website bestaat niet meer helaas

6 opmerkingen:

 1. Mooie site, Slim Huishouden. Ik kan nog wel wat tips gebruiken voor mijn huishouding, ik ben niet zo georganiseerd. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil een kijkje nemen, dank je wel. Ik heb zelf een boek geleend van mijn zus over huishouden doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb nog een leuke schoonmakesite gevonden: waarismam.nl
  Ben nog aan het rondkijken, maar ziet er leuk uit!
  Groet,
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.