27 maart 2017

Het Raadsel van de Bosvrienden

In 2013 schreef ik mijn eerste kinderboek met de titel 'Het Geheim van de Bosvrienden'. Hiervan zijn een e-book én een paperback verschenen.

In 2016 heb ik opnieuw een kinderboek geschreven over deze twee Bosvrienden. Het is een vervolg op het eerste boek maar het is ook prima los te lezen. Het verhaal speelt zich af in een zomervakantie aan het einde van groep 8. De jongens beleven spannende avonturen. Dit nieuwe boek heeft de titel 'Het Raadsel van de Bosvrienden'. meegekregen. Opnieuw heb ik ervoor gekozen om het uit te geven bij Brave New Books, deze keer alleen als e-book. Het boek is geschikt voor kinderen van 9-12 jaar.

Leuk om te vermelden is dat op de omslag van het boek onze eigen labrador Dries (1995-2008) afgebeeld is. In het boek speelt de labrador - daar met de naam Tess - een belangrijke rol...

Hieronder volgt een korte beschrijving van het boek:
De boezemvrienden Stijn van Ginkel en Daan Jonker hebben al eerder spannende avonturen beleefd. Ze doen niets liever dan hutten bouwen in het bos. Ook deze keer ontdekken zij allerlei vreemde zaken terwijl ze druk bezig zijn om een bijzondere hut te maken. Tijdens de zomervakantie gaan ze samen op kamp. Daar gebeuren rare dingen en maken de jongens angstige momenten mee. Maar deze twee speurneuzen weten op dappere wijze een inbraak op te lossen en de inbrekers op heterdaad te betrappen. Weer thuis gaan ze enthousiast verder op onderzoek naar onbekende voorwerpen die de hond Tess meegebracht heeft uit het bos. Zo beleven ze ook deze keer een wonderlijk avontuur dat zelfs de krant haalt.

E-book
ISBN: 9789402161304
Prijs: €4,95

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd Wendy met weer een mooi boek, fijn dat je doorgaat! Lezen kinderen e-books? Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe dat tegenwoordig gaat :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien niet heel veel maar het boek is ook zeer geschikt om voor te lezen aan wat jongere kinderen. Dus ouders kunnen het zeer zeker downloaden ;)

      Verwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.