3 januari 2017

SchrijfnieuwtjesHet is alweer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb over mijn schrijverijen dus het wordt tijd voor wat updates. Mijn 'Facebookloze leven' waar ik in eerdere berichten over schreef, bevalt overigens uitermate goed. Tot nu toe geeft het veel rust en ik ben - om meerdere redenen - blij dat ik deze stap genomen heb.

In het januarinummer van het Opwekking Magazine mocht ik een artikel schrijven over mijn nieuwe boek 'Aan Zijn voeten'. Dat was erg leuk om te doen. Ik hoop er veel  mensen mee te inspireren en enthousiast te maken om - ook in dit nieuwe jaar - stille tijd tot prioriteit te maken. Je kunt het artikel hier nog eens nalezen.

Het manuscript van mijn nieuwe 'Bosvriendenboek' is inmiddels helemaal gecorrigeerd door mijn ouders. Ik ben erg blij met het resultaat. Gisteren heb ik het opgestuurd naar een uitgever en hoop dat zij er mee aan de slag gaan. Ik ben erg benieuwd naar hun beoordeling.
Tot nu toe heeft het boek de titel 'Het Raadsel van de Bosvrienden' meegekregen maar wie weet verandert dit in de toekomst nog. Het is een vervolg op het eerste deel maar het  kan ook prima los gelezen worden.

Voor de eerste helft van 2017 heb ik geen plannen voor het schrijven van een nieuw boek. Ik wil graag mijn weblogs die ik heb wat intensiever bijhouden en hier gaat ook de nodige tijd inzitten zowel qua tekst als lay-out.

Mijn boek 'Aan Zijn voeten' dat vorig jaar verschenen is, verkoopt nog niet echt geweldig maar zo nu en dan wordt er toch een exemplaar verkocht. Ook in de plaatselijke boekhandel zijn al enkele exemplaren verkocht heb ik gezien. De mensen die het tot nu gelezen hebben, zijn gelukkig erg enthousiast. Dat is bemoedigend om te horen.

Verder ben ik erg benieuwd wat het nieuwe jaar mij op 'schrijfgebied' zal gaan bieden. Ongetwijfeld zal ik weer nieuwe ervaringen opdoen die ik met jullie zal delen.
Ik wens de schrijvers en bloggers onder ons een goed en gezegend 2017 toe vol schrijfinspiratie!


4 opmerkingen:

  1. Dankjewel Wendy ook voor jou en de jouwen de beste wensen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Wendy, graag wens ik jou ook een gezegend en inspiratievol nieuwjaar toe. Wat leuk dat je 2e deel van de bosvrienden bij een uitgever ligt ter overweging, altijd weer spannend toch? Fijn dat je wel blijft bloggen, ik hou je in de gaten :)

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.