16 november 2016

Gebedspunten voor je echtgenoot

Geïnspireerd door het boek 'De kracht van een biddende vrouw', heeft Mirjam Baan - alweer een tijdje geleden - het verlangen gehad dagelijks, concreet te bidden voor haar man. Op een blog vond ze gebedskaartjes om daarbij te gebruiken. Ze kreeg toestemming om ze in het Nederlands te vertalen, maar het originele document kon daarbij helaas niet meer gebruikt worden. Daardoor ging het vertalen en opmaken in een nieuw document erg moeizaam. Ook vond ze niet alle punten 'bruikbaar'. Uiteindelijk is zij zelf aan het knutselen en combineren gegaan. Zo is er een lijst van '31 gebedspunten voor mijn echtgenoot' ontstaan, met bij elk punt een toepasselijke Bijbeltekst, zodat je een maand lang, dagelijks kunt bidden voor je man. Een voorbeeld van een gebedspunt:


Wie de gebedskaartjes ook wil gebruiken, kan hier klikken om ze te printen!

Wil je nog meer bemoedigende berichten lezen op het blog van Mirjam? Kijk dan eens op www.geloof-huwelijk-gezin.blogspot.nl


1 opmerking:

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.