Wat wil hij, wat wil zij?

Het fascinerende boek 'Wat wil hij, wat wil zij' - bouwen aan een onverwoestbaar huwelijk van Willard F. Harley jr. is in 1994 al voor het eerst uitgegeven in Nederland maar het is nog steeds actueel. 

Mannen hebben in het huwelijk andere behoeften dan vrouwen. Maar ze begrijpen dat soms niet, en vrouwen evenmin. En daar ligt de oorzaak van de vele buitenechtelijke relaties en scheidingen.
Als echtgenoten elkaars behoeften onderkennen en daarop inspelen, wordt hun huwelijk een bron van geluk. Romantiek, intimiteit en creativiteit komen dan vanzelf.

Dr. Willard Harley onderscheidt tien fundamentele behoeften. Vijf daarvan overheersen bij de man, en vijf bij de vrouw. Dr. Harley laat in dit boek zien hóe mannen en vrouwen elkaars behoeften kunnen vervullen. Daardoor worden ze voor elkaar onweerstaanbaar!

Achterin het boek zijn twee vragenlijsten opgenomen. Eén voor de man en één voor de vrouw. Deze lijsten kunnen je helpen om de belangrijkste emotionele behoeften van jouw man of vrouw te onderscheiden en te beoordelen of jouw man of vrouw erin slaagt ze ook te bevredigen. Wanneer je de lijst allebei hebt ingevuld, is het leuk om de lijst samen door te nemen en erover door te praten.

Een aanrader voor alle getrouwde stellen!


Reacties