9 februari 2016

'Hij leeft' - Willemijn de Weerd

Rond de Kerst van vorig jaar is het boek 'De Redder is geboren' van Willemijn de Weerd verschenen en opnieuw heeft de Weerd een prachtig boek uitgegeven. Ook deze uitgave met de titel 'Hij Leeft' bevat vier voorleesverhalen, telkens vanuit een ander personage geschreven. De verhalen nemen je mee op weg naar Pasen.

Het eerste verhaal wordt geschreven vanuit Maria. Zij gaat met een flesje olie op weg naar Betanië. Ontroerend is het om te lezen hoeveel ze van Jezus houdt.


Het tweede verhaal wordt vanuit Johannes geschreven. Het verhaal speelt zich af rondom het laatste avondmaal en de tuin van Getsemane.


Het derde verhaal gaat over de stoere leerling Petrus die drie keer zegt dat Hij Jezus niet kent.En het laatste verhaal wordt beschreven vanuit Maria uit Magdala. Jezus joeg zeven boze geesten uit haar weg en sinds die tijd volgt ze Jezus en is ze Hem zo dankbaar.


De illustraties in het boek zijn echt prachtig. Ook deze keer zijn ze gemaakt door Marjolein Hund.
Wil je een aantal bladzijden van het boek inzien, kijk dan even hier.

Zou je het leuk vinden om dit boekje te winnen zodat je het kunt voorlezen aan je kind(eren) in de periode op weg naar Pasen? 

Stuur uiterlijk 15 februari een e-mail naar info@wendyborn.nl en vermeld daarin even je adresgegevens. Op dinsdag 16 februari maak ik de winnaar bekend op dit weblog!
(ps. je betaalt wel de verzendkosten).

Mocht je het boek niet winnen, dan kun je het altijd nog hier bestellen.

De winnares van het boek is geworden: Coby Poelman!
Van harte gefeliciteerd, het boek komt jouw kant op.

1 opmerking:

  1. Wat leuk om te lezen Wendy, prachtige tekeningen ook. Ik werd nieuwsgierig toen ik erover op facebook las;)

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.