5 januari 2016

De serie ‘de Rooie Draad' opnieuw in de verkoop


Misschien zijn jouw kinderen ook opgegroeid met de Bijbelverhalen van 'de Rooie Draad' van de EO? Onze kinderen zaten aan de buis gekluisterd toen de afleveringen uitgezonden werden en wat werden ze blij toen wij de videobanden bestelden. Eindeloos hebben we de serie bekeken.
Veel bijbelverhalen zijn bij hen - maar ook voor ons als ouders - blijven 'hangen' en sommige uitspraken uit de serie gebruiken we nog wel eens hier in huis. De afleveringen over Jozef hebben op mij persoonlijk grote indruk gemaakt. 

Deze serie is jarenlang uitverkocht geweest bij de EO maar gelukkig is er goed nieuws voor de liefhebbers van de Bijbelverhalen op tv. De serie ‘de Rooie Draad' is opnieuw in de verkoop!
Het Centrum voor Vertellen heeft de rechten gekregen om vanaf 1 januari 2016 deze prachtige serie van de EO opnieuw bij de mensen thuis te brengen. Dus vanaf dit moment is de serie op dvd bij hen te bestellen. Ze hebben niet alleen de verhalen van Noach, Abraham, Isaac, Jacob, Jozef en Mozes, maar ook de geschiedenissen van Gideon, Ruth, Samuël en de jonge David. De laatsten zijn opgenomen in Wales en hebben Nederlandse ondertiteling.

Het centrum voor Vertellen is erg blij, dat de serie weer door duizenden kinderen (en hun ouders!) bekeken kan worden. Dit is opnieuw een prachtige mogelijkheid om de kijkers in contact te brengen met de God van deze verhalen.

Bel om de hele serie of om losse delen te bestellen: 06-53648640 of  stuur een e-mail naar info@centrumvoorvertellen.com  De dvd's kosten € 10,- per stuk.

De Rooie Draad op video
Tot slot nog een persoonlijke noot. Destijds hebben wij 4 videobanden van de serie (met de eerste 13 afleveringen) op video aangeschaft en de rest van de afleveringen hebben we zelf opgenomen van de tv. Helaas zijn wij niet meer in het bezit van een videorecorder dus het afspelen gaat niet meer lukken. Ik vind het jammer om deze videobanden zomaar weg te doen dus ik doe aan jullie als lezer de oproep om ze voor een zacht prijsje over te nemen. Heb je interesse? Mail dan even naar info@wendyborn.nl en dan komen we er vast samen uit.
(inmiddels zijn deze banden verkocht).1 opmerking:

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.