14 december 2015

The Ultimate Life

Afgelopen weekend hebben wij de film 'The Ulimate Life gekeken'. Deze film is een vervolg op de film 'The Ultimate Gift' (hier heb ik in 2010 al eens over geblogd) maar kan ook prima los van het eerste deel gekeken worden. Hoewel het geen specifiek christelijke films zijn, zit er in beide films een diepe levensles.

Wil jij je huwelijk goed houden en je man of vrouw op de eerste plaats zetten? Kijk dan vooral naar deze film en leer hiervan wat je juist níet moet doen...

Een korte beschrijving van de film:
Jason Stevens heeft alles wat zijn hartje begeert, al ontbreekt het hem regelmatig aan tijd. Tijd om Alexia, de liefde van zijn leven, ten huwelijk te vragen en tijd om het leven te leven zoals het bedoeld is. En nu, drie jaar nadat zijn grootvader hem The Ultimate Gift gaf, heeft Jason opnieuw dringend advies nodig. Hij staat aan het hoofd van de miljardenorganisatie die zijn grootvader Red Stevens hem naliet, zijn hebberige ooms zijn uit op zijn positie en spannen een rechtszaak tegen hem aan en Alexia staat op het punt om als verpleegkundige naar Haïti te vertrekken. Als zijn steun en toeverlaat Mr. Hamilton Jason de dagboeken van zijn grootvader overhandigt, gaat er een nieuwe wereld voor hem open. Hij duikt het verleden in en belandt in 1941. Hij ontdekt de bijzondere levensloop van zijn grootvader, die door hoogte- en dieptepunten heen The Ultimate Life vond, een leven dat vele malen meer waard is dan geld.


       

Je kunt de film bestellen bij www.gospel.nl  Ook voor oudere tieners is deze film zeer geschikt.
Misschien een idee voor de kerstvakantie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.