4 december 2015

Schrijven blijft heerlijk om te doen


De laatste tijd schrijf ik wat af. Het blijft heerlijk om te doen.

Afgelopen week heb ik het nieuwe manuscript van mijn nieuwe boek over stille tijd opnieuw opgestuurd naar de uitgever. Ik ben heel benieuwd wat ze er nu van vinden. Spannend...

Ook op mijn andere weblogs probeer ik trouw te publiceren. Het is mooi om te zien wat een bemoedigende reacties ik regelmatig krijg op mijn weblogs maar ook privé. Vorige week heb ik mijn lezers hier eens voor bedankt. Het lijkt soms allemaal zo vanzelfsprekend maar ik ben er elke dag weer dankbaar voor! In mijn dankbaarheidsdagboekje probeer ik te regelmatig verwoorden dat het goed is om stil te staan bij grote en kleine zegeningen en dankbaar te zijn.

Waar ik ook erg dankbaar voor ben, is het feit dat ik gevraagd ben om in het blad Opwekking Magazine af en toe de rubriek Teenage Talk te verzorgen. Er wordt in deze rubriek een vraag gesteld door een ouder waar ik dan een antwoord op mag proberen te geven. Het is soms moeilijk maar vooral erg leerzaam om te doen.

Ook ben ik gevraagd om een artikel te schrijven in een online studentenblad voor de opleiding Pedagogiek in Utrecht. Binnenkort wordt dit artikel - over christelijk opvoeden - gepubliceerd.

Schrijven op Facebook, en dan met name in de groepen die ik beheer, vind ik ook ontzettend leuk en bemoedigend om te doen. Ik merk ook dat ik naar aanleiding van diverse gesprekken in de groepen, ook weer privévragen krijgen van moeders en vrouwen met allerlei zorgen en problemen. Ik probeer in alle liefde en met hulp van God deze vrouwen weer een stapje verder te helpen.

Verder ben ik nog een aantal boeken aan het lezen waarover binnenkort weer een recensie verschijnt en lees ik boeken óver schrijven. Deze laatste helpen mij weer om zelf inspiratie op te doen voor mijn nieuwe boek waarmee ik in januari wil gaan beginnen. Meer hierover hebben jullie vast al gelezen in het bericht over 'De verhalenmachine'.


6 opmerkingen:

 1. Zo leuk om dit berichtje te lezen. Heel bemoedigend en ook mooi om te zien hoe God precies weet wat bij jou past! Je bent een zegen. Blijf schijnen hè? In Zijn kracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsjonge, dat is niet niks zeg. En ja, ik heb je gezien in Opwekking Magazine. Wat leukd at we daar nu eens samen in staan :)
  Veel inspiratie en wijsheid toegewenst hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marja.
   Dat wens ik jou ook toe bij al je schrijverijen ;)

   Verwijderen
 3. Wat een bezige bij ben je Wendy. Het is waar wat Jedidja schrijft, dit is schijnbaar de weg die de Heere voor je heeft bedoeld. Je bedankt anderen, maar bedankt voor wat jij mag doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.