25 november 2015

Dank jullie wel

Graag wil ik jullie als lezers van mijn weblog(s) heel hartelijk danken voor de hartverwarmende reacties die ik binnen gekregen heb naar aanleiding van de giveaway van het boek 'Een vrouw naar Gods hart'. Bijna zestig reacties kreeg ik en veel van jullie mailden niet alleen de adresgegevens maar voegden daar bemoedigende en opbeurende woorden aan toe. Ik werd er af en toe stil van. Ik ben heel dankbaar hiervoor en wordt op deze manier ook weer bevestigd in het doorgaan met het schrijven op mijn weblogs. Er staan dan wel niet altijd veel reacties onder het bericht zelf, ik weet nu wel dat jullie het waarderen en dat het ook jullie mag inspireren.

Ook ben ik zeer dankbaar voor de vele aanmeldingen voor de Facebookgroep 'Een vrouw naar Gods hart'.* Er zijn al zo'n 25 vrouwen die zich aangemeld hebben! Wat mooi om te zien dat meerdere vrouwen het verlangen hebben te willen groeien in hun geloof en steeds meer een vrouw naar Zijn hart willen worden. Ik ben erg benieuwd hoe zal gaan als we met elkaar het boek gaan bespreken. Ik verheug mij er erg op! 

Heb je je nog niet aangemeld en wil je graag meedoen? Je bent van harte welkom! 

*De Facebookgroep is inmiddels gestopt.

2 opmerkingen:

  1. :) ook zeer benieuwd nr de boekbespreking!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi dat je een boekbespreking organiseert, veel zegen met elkaar! Ik denk nog even na of ik meedoe/meelees ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.