20 juli 2012

Zie je werk als een manier om God te dienen'Het vermogen om voldoening in je werk te vinden, hangt voor een groot deel af van je houding.
Je zult onvoldaan zijn als je niet meer weet welke bedoeling God met je werk heeft. We kunnen genieten van ons werk als we onthouden dat Gods ons werk gegeven heeft (Pred. 3:10) en beseffen dat de vrucht van onze arbeid een geschenk van Hem is (vs.13). Zie je werk als een manier om God te dienen.'
n.a.v. Prediker 3:9-13


4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie blog!
  En zo toepasbaar op elk gebied van je leven!
  Dank voor de bemoediging.

  Naomi (www.newsofpeace.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor deze eyeopener. Vermoedelijk sta ik daar veel te weinig bij stil...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt... gisteren heb ik me teveel gericht op wat ik allemaal moest doen (4 wassen draaien nadat ons gezin weer geslonken was van 10 naar 5 man, was vouwen, was strijken, keuken opruimen nadat een ander gezin er een weekend gebruik van had gemaakt, onze kamer leeg maken nadat alles wat we even kwijt moesten er maar gedumpt was ivm gasten, de nieuwe voordeur verven wat een behoorlijk secuur en langdurig werkje is enz. enz.) en dat gaf onrust in me.
  Had niet gehoeven! Als ik het bewust 'voor de Here' had gedaan, was ik blij geweest.
  Daarom neem ik deze vermaning vandaag mee bij mijn bezigheden. Doe het van harte, als voor de Here, zodat je ook van God je erfenis ontvangt, omdat je Christus dient. Even in eigen woorden Kol. 3:22
  Op naar mijn eerste klus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel, dit is iets om te onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.