21 maart 2012

Wat heb jij vandaag gedaan?


Onlangs las ik een grappig verhaaltje. Even tussendoor als ontspanning. Verdient geen navolging :)

"Op een middag kwam een man thuis van zijn werk en vond een totale chaos in zijn huis. Zijn drie kinderen waren buiten, nog steeds in pyjama's, spelend met modder en lege dozen, en overal slingerden lege verpakkingen rond. De deur van de auto van zijn vrouw was open, net zoals de voordeur van het huis.

Toen hij naar binnen ging vond hij een nog grotere rotzooi. Een lamp was omgevallen, en het kleed lag opgeduwd tegen de muur. In de woonkamer stond de televisie hard aan met daarop het tekenfilmkanaal. Verder slingerden overal speelgoed en verschillende kledingstukken rond. In de keuken stonden op het aanrecht en gootsteen overal borden, resten van het ontbijt lagen op het aanrechtblad, er lag hondenvoer op de grond, een kapot glas lag onder de tafel, een klein hoopje zand lag bij de achterdeur. Hij ging snel naar boven, over speelgoed en nog meer kledingstukken heenstappend, op zoek naar zijn vrouw.

Hij was bezorgd dat ze ziek zou zijn of dat er iets ernstigs gebeurd was. Hij vond haar liggend in de slaapkamer, nog opgekruld in bed in haar pyjama terwijl ze een boek las. Ze keek naar hem op, glimlachte, en vroeg hoe zijn dag was.

Hij keek haar verwilderd aan en vroeg: "Wat is hier vandaag gebeurd?"

Ze glimlachte opnieuw en antwoordde: "Weet je hoe je iedere dag als je van je werk thuiskomt aan me vraagt wat ik die dag gedaan heb?"

"Ja", was zijn ongelovige antwoord. Ze antwoordde: "Nou, vandaag heb ik het niet gedaan."

4 opmerkingen:

  1. Dit brengt een grote glimlach op mijn gezicht...;))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is echt een goeie. Maar ik zou het nooit uitproberen, dit geintje. Mijn man geeft altijd complimentjes. ik bof gewoon met mijn Lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die man van mij is ook veel te lief om zoiets bij uit te halen... Hij is heel blij dat ik thuis ben want hij weet hoe snel een aanrecht vol stroomt als niemand spullen in de vaatwasser stopt, dat overal boeken liggen als de kinderen niet aangemaand worden ze in de kast terug te zetten, enzovoorts.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.