10 maart 2012

WakeUp Deborah


Vorige week werd ik door één van mijn bloglezers gewezen op deze mooi website die in 2011 is gestart: WakeUp Deborah Nu gaat het er niet om dat de website mooi is maar dat het principe achter deze website zo geweldig is.

"WakeUp Deborah is een netwerk van Deborah’s (klik hier om te zien waar de naam vandaan komt) die dagelijks bidden voor (hun) kinderen, in het besef dat gebed het leven van kinderen verandert, nu en in de eeuwigheid.

Deborah’s zijn van oorsprong moeders die dagelijks 15 minuten bidden voor kinderen uit hun gezin, familie, kerk en wijk. Inmiddels is WakeUp Deborah uitgegroeid tot een wereldwijde beweging van gebed met als doel zoveel mogelijk voorbidders – biologisch, pleeg- of geestelijke ouders van kinderen en jongeren – aan te sporen om 15 minuten per dag te bidden tot God.

Deborah’s komen bij elkaar om te bidden, elkaar te bemoedigen, aan te sporen in gebed en te getuigen van de kracht en verhoring van gebeden.

Deborah’s kunnen al lid zijn van bestaande gebedsteams en naast hun dagelijks gebed het gebed van deze groep ondersteunen.

Aanmelden
Deborah’s kunnen zich aanmelden bij WakeUp Deborah en vormen samen het wereldwijde mozaïek van biddende vrouwen. Zij worden ook ingezet bij urgente en grensoverstijgende gebedspunten.

WakeUp Deborah is een initiatief van Youth for Christ en Saskia van Helden is de nationaal coördinator van WakeUp Deborah Nederland."

Wanneer je onderstaand filmpje bekijkt, kan het haast niet anders dan dat je enthousiast wordt :)

Klik HIER om de video te bekijken.2 opmerkingen:

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.