Een geweldig cadeau


De Bijbel zegt in Johannes 3:16 'Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe.'

Wat een geweldige boodschap en wat heerlijk dat we hier de afgelopen dagen met Kerst weer eens extra bij stil mochten staan. God heeft het liefste wat Hij had aan ons gegeven... Zijn eigen Zoon.


Van harte welkom op mijn weblog Christenleven. 

Het is mijn verlangen om elke dag steeds meer te groeien in mijn geloof in Jezus Christus en om meer en meer een vrouw naar Gods hart te worden. De transformatie tot een vrouw of man naar Gods hart is Gods werk maar via deze blog wil ik 'stukjes discipline' doorgeven die een ieder kan volgen opdat Hij Zijn werk in ons hart kan doen. Discipline met betrekking tot onze stille tijd, ons huwelijk, ons gezin, ons huis, onze persoonlijke groei, en onze bediening. Laten we ernaar jagen de vrouw of de man te zijn die God wil dat we zijn, een man of vrouw naar Zijn hart (1 Sam. 13:14b). Hijzelf zal ons daartoe in staat stellen.


Reacties