12 december 2019

#Powerbook Home Sweet Home (winter) - Daniëlle Koudijs


Voor veel moeders is de winterperiode een drukke tijd vol uitdagingen. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook daarna kan - bijvoorbeeld door de korte dagen of een winterdip - een ‘Home Sweet Home’ soms lastig zijn.

Met het #Powerbook’ - Home Sweet Home hoopt Danielle Koudijs ons als moeders de komende maanden in het licht te houden en te motiveren om dicht bij God te blijven en… te ademen.

Ik ontving een recensie-exemplaar van dit prachtige boek of eigenlijk moet ik zeggen boek en magazine in één! Dit 'bookazine' gaat zeker niet over perfecte moeders en gezinnen bij wie alles soepel loopt. De columns en artikelen die je kunt vinden in deze wintereditie gaan juist over vallen en weer opstaan. Over zoeken en vinden, net als in het echte leven. Het boek staat boordevol verhalen over moederschap en opvoeding. 

Het bevat verschillende 'dossiers', ze worden in de inhoudsopgaven allemaal vermeld. Zo is er het dossier opvoeden, dossier relatie, balans en geloof. Diverse schrijvers hebben meegewerkt en komen aan het woord, dat maakt het erg afwisselend.
Door het hele bookazine heen vind je #powerprayers, oftewel gebeden die je kunt gebruiken. Ook is er ruimte om je eigen gebeden op te schrijven. De reflectievragen nodigen je uit om alleen of samen met je partner na te denken over de thema's.

Tot slot vind je in het boek een stille tijd-challenge waarmee je je geloof kunt verdiepen. Deze gaat over het thema 'Breathe'. Elke challenge heeft een weekthema en een overdenking en sluit af met een gezinsmoment. 'Op deze manier kun je je niet alleen een ‘Home Sweet Home’ voor je eigen gezin zijn, maar ook voor de mensen om je heen', aldus Koudijs.

De fraaie uitgave is voorzien van passende foto's, afbeeldingen en tekeningen zodat het boek echt een inspiratie is voor moeders. Het is in alle opzichten prachtig vormgegeven en ziet er aantrekkelijk uit. Ook het formaat (17 bij 24 cm) ligt goed in de hand en is prettig om te lezen.
In mei hoopt de redactie de zomereditie uit te brengen om ook in de zomer weer volop inspiratie te bieden aan vrouwen en moeders! Check ook eens www.powertothemamas.nl voor meer informatie.

Op mijn blog zijn meerdere recensies te vinden over boeken van Daniëlle Koudijs. Als je het leuk vindt, kun je ze hier en hier teruglezen.

Kun jij als moeder ook wel wat bemoediging gebruiken en wil je het boek nog voor de kerstvakantie in huis hebben, bestel het dan vandaag nog! 

Titel: #Powerbook - Home Sweet Home (winter)
Schrijfster: Daniëlle Koudijs
Uitgever: Vuurbaak
ISBN: 9789058041548
Aantal pagina's:128
Uitvoering: paperback
Prijs: €14,95
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.