2 mei 2021

Hoe is het nu met... thuisblijfmoeder Wendy Born

Zo'n negen jaar geleden werd ik door Nicole Orriëns geïnterviewd voor haar website 'Het Moederfront'. Het interview uit 2012 is hier terug te lezen op haar site.

Onlangs werd ik door haar benaderd met de vraag of ze mij mocht interviewen om te weten hoe het nú met mij gaat als 'thuisblijfmoeder'. Ik deed hier natuurlijk graag aan mee en vandaag staat mijn interview online op haar website.

Het is hier te lezen.

Een van de vragen was 'Hoe zie je de toekomst'. Mijn antwoord deel ik graag op mijn blog.

Natuurlijk hoop ik de jaren die ons nog gegeven zijn, gelukkig te zijn met mijn man en onze kinderen en hun partners. Zolang het mogelijk is, zou ik ook graag voor mijn zus willen blijven zorgen. Mijn ouders zijn vorig jaar dicht bij ons in de buurt komen wonen en ook voor hen hoop ik er te zijn, nu en in de toekomst. En ja, stiekem hoop ik natuurlijk dat we over een tijdje opa en oma mogen worden. Dat lijkt mij erg leuk en dat zal weer een hele nieuwe fase zijn in ons leven. 

In het algemeen zie ik de toekomst trouwens hoopvol in. Het leven op aarde is niet altijd even makkelijk, hoewel we het in Nederland nog best redelijk goed hebben. Gelukkig hebben we een machtige Heer en Heiland die elke dag voor ons zorgt en ons een geweldige toekomst heeft beloofd samen met Hem. Daar zie ik elke dag meer naar uit!


6 opmerkingen:

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.