30 januari 2021

Schrijven voor Het Zoeklicht

Zoals veel van mijn lezers weten, is schrijven één van mijn passies. De afgelopen jaren heb ik op mijn blog veel berichten mogen publiceren en voor diverse tijdschriften en magazines heb ik incidenteel artikelen mogen schrijven. Ik ben dankbaar dat ik dit mocht en nog steeds mag doen en dat ik hiermee mensen op de Here Jezus mag wijzen, hen mag bemoedigen en inspireren. 

Nu ben ik (tot mijn grote vreugde) gevraagd door enkele mensen van Het Zoeklicht of ik één van de vaste schrijvers wil worden van hun magazine. Dit magazine dat maandelijks wordt uitgegeven, staat boordevol actuele, leerzame en bemoedigende artikelen. Wij lezen zelf het magazine al heel wat jaren en worden er elke keer weer door geïnspireerd  en opgebouwd. De artikelen die ik mag gaan schrijven, zullen vooral gaan over vrouw/moeder-zijn in deze tijd, huwelijk, gezin en opvoeding. Dit zijn natuurlijk onderwerpen waar ik de afgelopen jaren al veel over geschreven heb op dit weblog dus ik denk dat de artikelen die ik mag schrijven voor Het Zoeklicht in het verlengde zullen liggen van veel onderwerpen die op mijn blog verschenen zijn. Zodra mijn bijdrage voor de betreffende maand gepubliceerd is in het tijdschrift, zal ik het ook delen op mijn weblog. Eind mei is de eerste deadline dus ik heb nog even tijd om na te denken over het eerste onderwerp. Ik ben erg dankbaar dat dit op mijn weg is gekomen en zie ernaar uit om voor Het Zoeklicht te mogen schrijven.

Voor wie Het Zoeklicht nog niet kent, geef ik graag wat toelichting.

'Geloven in de Bijbel van kaft tot kaft, je lijkt het steeds minder tegen te komen. Maar zeker in een wereld die in beroering is, biedt de Bijbel ons houvast', zo is te lezen op de website van Het Zoeklicht.

'De schrijvers van Het Zoeklicht zijn hiervan overtuigd. Iedere maand geven zij opinies op het wereldnieuws, bieden ze verdieping in de kennis van Gods Woord en laten ze zien dat toewijding aan de Heere nodig is voor een leven uit verwachting. Het leert ons waakzaam te zijn en te letten op wat er gaande is in de wereld. Met het oog op de komst van Christus worden we als christenen opgeroepen om het Evangelie te verkondigen en een heilig en Geestvervuld leven te leiden.'

Het Zoeklicht is profetisch, actueel, opbouwend en bijbels en geeft op verschillende manier inhoud aan haar missie:

👉 Uitgave van een maandelijks magazine Het Zoeklicht.
👉 Uitgeven van boeken
👉 Houden van seminars over allerlei Bijbelse- en profetische onderwerpen
👉 Geven van lezingen
👉 Studieweekenden in Conferentiecentrum ´Het Brandpunt’
👉 Organiseren van reizen naar Israël
👉 Houden van studiedagen
👉 Exploiteren van een evangelische boekwinkel en internetwinkel 

Stichting Het Zoeklicht wil zich inzetten voor het heil van mensen. Dat betekent dat ze het heil van het Evangelie van de Heere Jezus aan mensen willen doorgeven. 'Niemand komt tot de Vader dan door Mij' (Johannes 14:6). Dit is het hart van de verkondiging. Op deze pagina staat kort en bondig beschreven wat de standpunten van Het Zoeklicht zijn met betrekking op bv. de eindtijd.

Overweeg je een abonnement te nemen, kijk dan eens hier. Van harte aanbevolen!

 


2 opmerkingen:

  1. Heerlijk. Dit past precies bij je (denk ik). Heel veel zegen en inspiratie toegewenst.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.