18 oktober 2020

30 jaar getrouwd - 18 oktober 1990 -

Klaagl. 3: 22-23 'Het zijn de gunstbewijzen des HEREN, dat wij niet omgekomen zijn, want Zijn barmhartigheden houden niet op, elke morgen zijn zij nieuw, groot is Uw trouw!'


18 oktober 1990

Met deze tekst werden wij een aantal jaren geleden op onze trouwdag bemoedigd door vrienden. Ook de afgelopen jaren is dit vers keer op keer belangrijk voor ons geweest.
 
We zijn dankbaar dat we mogen vieren dat God ons vandaag - 18 oktober - alweer 30 jaar huwelijk samen heeft gegeven. Al deze jaren mochten wij lief en leed delen samen en hebben wij veel van elkaar, maar bovenal van onze hemelse Vader geleerd.
En het zijn inderdaad de gunstbewijzen van de Heer die dat mogelijk gemaakt hebben. Uit onszelf zouden we dit onmogelijk vol gehouden hebben. Elke dag mochten en mogen wij opnieuw Zijn trouw en goedheid ervaren. Hij heeft ons bij elkaar gehouden en bewaard.

In Filippenzen 4:13 staat dat wij tegen alle dingen bestand zijn door Hem die ons de kracht daarvoor geeft. Zo hebben wij dat ook ervaren de afgelopen jaren. Zonder dat derde koord in het drievoudige snoer was ons huwelijk niet sterk geweest. God heeft ons gedragen en zal  ons ook willen dragen de komende tijd. 

Groot is Zijn trouw en Hem zij alle eer!

6 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd samen! Gods trouw houdt nooit op!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 30 jaar, wat een mijpaal Wendy. Alsnog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksdag en wat leuk zo'n foto uit de oude doos!

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.