28 oktober 2019

Week- en Maandplanner van Ellen Mae - GIVEAWAY


Door collega-blogger Naomi Rustenberg werd ik gewezen op (nieuwe) planners die zij heeft uitgegeven in samenwerking met vormgeefster en illustratrice Mariska Kalma. Als manager van het gezin wijs ik jullie graag op deze handige planners.

"Als je een drukke week tegemoet gaat, kun je onze weekplanner goed gebruiken", aldus Rustenberg. "Breng in kaart wat je allemaal moet doen, schrijf het op. Ga je juist een rustige week tegemoet? Plan wat je 'moet' en graag wil doen. Maak je week effectief. Behaal je doelen met onze wekelijkse planner. Mijn missie is om mezelf, mijn gezin en anderen uit te dagen om meer rust in te plannen. Met dit in mijn achterhoofd is de planner tot stand gekomen."

In samenwerking met Naomi mag ik van zowel de weekplanner als de familie(maand)planner een exemplaar weggeven. Onderaan dit blogbericht vind je meer informatie hierover. Eerst nog wat meer over de planners zelf die eenvoudig maar praktisch zijn en mooi zijn vormgegeven!

Weekpanner
Op deze Ellen Mae Weekplanner kun je per week opschrijven wat je zelf nog moet doen, bijvoorbeeld 'to do' dingen voor je studie, werk, huishouden of eigen bedrijf.
Daarnaast is deze zwart-witte weekplanner ook goed te gebruiken als familieplanner. Je kunt dan de namen van de gezinsleden in de eerste kolom schrijven. Het is een moderne, functionele bureaubladplanner (A4 formaat).

👉 De planner heeft in totaal 53 bladen voor alle weken in een jaar.
👉 De planner heeft verschillende handige vakjes voor notities.
👉 De voor- en achterkant is van stevig papier.
👉 De vellen aan de binnenkant zijn afscheurbaar.


Voor meer informatie over deze weekplanner, kun je kijken op de website www.ellenmae.nlFamilieplanner 2020 | Maandkalender
Word je soms ook zo moe van het heen en weer bladeren door je weekplanner? Bijvoorbeeld om te kijken hoe je weekenden eruitzien om een afspraak met vrienden in te plannen of omdat er ergens deze maand een week was waarin de voetbaltraining van je kind niet doorgaat?

De Luna Familieplanner is dan vast iets voor jou: in één oogopslag heb je een overzicht van de héle maand. En door de slimme opzet is er ook meer dan voldoende schrijfruimte voor de planning van het hele gezin (maximaal 6 gezinsleden).

Daarnaast heeft elke maand ruimte voor extra notities en verschillende lijstjes die je zelf kunt maken en bijhouden, zoals ‘to do’ lijstjes of boodschappenlijstjes. De maandplanner (of kalender) heeft een eigentijdse zwart-witte vormgeving met ruime en heldere maandoverzichten én maandelijks een inspirerende quote. Je kunt de planner ook opengeklapt ophangen en er een kalender van maken - dan is hij ongeveer 50 bij 35 cm groot.

In deze familieplanner is te vinden:
👉 Belangrijke informatie: op dit blad kan je gegevens noteren, zoals belangrijke telefoonnummers, huisartsgegevens of het adres van de tandarts.
👉 Een jaaroverzicht van 2020 met overzicht van de schoolvakanties.
👉 Een jaaroverzicht van 2021 met overzicht van de feestdagen, plus een extra blad om vooruit te plannen – 2021!
Het papier is lekker schrijfbaar, schijnt niet door en is duurzaam (biotop)

Voor meer informatie over deze maandplanner, kun je kijken op de website www.ellenmae.nl 


Zou jij deze week- of familie (maand)planner willen gaan gebruiken? Doe dan mee met de winactie!
 

Als je kans wilt maken op de week- of familie(maand)planner stuur dan een mailtje naar info@wendyborn.nl met je naam en adresgegevens. Je kunt dit doen tot uiterlijk vrijdag 1 november.

Geef ook duidelijk aan of je de weekplanner óf de maandplanner wilt winnen. 

Let op: je kunt meedoen voor een van beide! 

Op 2 november maak ik de winnaars op dit blog bekend. De planner of kalender wordt door Naomi  naar je opgestuurd.

De winnaars zijn bekend! De maandplanner is gewonnen door Marijke Hoogerwerf en de weekplanner door Jojanneke Maljaars. De planners worden naar jullie opgestuurd.


                        WonenWonen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.