11 oktober 2019

Organizing Agenda 2020 - Giveaway

In het bijbelboek Spreuken las ik onlangs een treffende tekst: 
Wie zijn huis in wanorde brengt, zal wind erven; de dwaas wordt een slaaf van de wijze van hart (Spreuken 11:29). Oftewel: Wie zijn huishouden niet in de hand houdt, zal arm worden. Hij wordt afhankelijk van degene, die zijn huishouden wel goed voor elkaar heeft.

Om je huishouden goed voor elkaar te krijgen en het op orde te houden, is het belangrijk om dingen op te schrijven, te overdenken en te plannen.We kunnen allemaal wel wat hulp gebruiken hierbij!
De Organizing Agenda is hier uitermate geschikt voor. De versie voor 2020 ziet er weer geweldig uit, deze keer met een rustgevende voorkant. Het is weer een hele praktische alles-in-een agenda geworden voor thuis en op je werk, waarin je al je afspraken, maaltijden, doelen en financiën kunt bijhouden.

Altijd overzicht
In de overzichtelijke verticale weekindeling kun je niet alleen je afspraken noteren, maar ook je boodschappen, maaltijdplanning, huishoudelijke klussen en ideeën. In De Organizing Agenda is er ook ruimte om de door jou als ZZP-er gewerkte uren, onkosten en kilometers bij te houden, superhandig! De agenda bevat twee plastic insteekmapjes en vier vellen gekleurde herinneringsstickers.

12 maandplanners
Deze editie bevat 12 maandplanners; hierin kan je belangrijke zaken en uitdagingen overzichtelijk vastleggen, mooie citaten noteren en snel verjaardagen en feestdagen raadplegen.

Meer dan een agenda
Of het nu gaat om een opruimklus, het voorbereiden van je vakantie of het kopen van seizoensgebonden groenten en fruit: je vindt er een checklist voor, waarmee je jouw huishouden en werk nog verder kunt stroomlijnen. Opvallende stickers helpen je om afspraken, verjaardagen en klusjes te markeren. Zo vergeet je nooit meer het vuilnis buiten te zetten, belastingaangifte te doen of de tandarts een bezoekje te brengen.

Dit zit er allemaal in:
💗Verticale weekindeling op twee pagina’s van januari t/m december 2020.
💗Wekelijks ruimte voor boodschappen, maaltijden, huishoudelijke klussen en notities.
💗Dagelijkse uren-, kilometer- en onkostenregistratie voor ZZP’ers.
💗480 gekleurde herinneringsstickers.
💗2 Plastic insteekhoesjes voor- en achterin voor foto’s, bonnetjes, postzegels en coupons.
💗12 Maandplanners voor belangrijke zaken en uitdagingen. (Nieuw)
💗18 Pagina’s met inspirerende tips en trucs over organizing van Els Jacobs van De HuishoudCoach.
💗Jaarplanner voor grote klussen en persoonlijke doelen voor 2020.
💗Vele planners voor o.a., huishouden, klussen, cadeaus, vakantie, Kerst en leen- en uitleen.

Voor thuis én onderweg
De kleurrijke alles-in-een-agenda op A5 formaat past in je tas en is voorzien van een stevige ringband zodat hij gemakkelijk open blijft liggen. Hij heeft dezelfde indeling als de praktische familieplanner voor thuis: de Plan-Point Homeplanner 2020 op A4 formaat. Perfect om samen te gebruiken!

Zelf gebruik ik nu een aantal jaren de losbladige agenda omdat ik een prachtige omslag heb die ik jaar op jaar kan gebruiken. Je kunt de inhoud hier bestellen.

Door: Vivianne Broekman
Uitgeverij: Plan-Point
Omvang: 196 pagina’s
Formaat: 195 x 160
ISBN: 9789078942405

Wil jij graag de Organizing Agenda 2020 (met ringband) winnen? Deel dan dit blogbericht ergens op jouw sociale media en stuur een mailtje naar info@wendyborn.nl met je naam en adresgegevens. Je kunt dit doen tot uiterlijk vrijdag 18 oktober. Op 19 oktober maak ik de winnaar op dit blog bekend. De agenda wordt door PlanPoint naar de winnaar opgestuurd.

De agenda is gewonnen door Marjan Groenescheij! Van harte gefeliciteerd. De agenda wordt binnenkort naar je opgestuurd.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.