21 mei 2018

Elke dag een Bijbelvers - dagboek voor 3 jaar - GIVEAWAY

Helemaal vers van de pers is het boekje 'Elke dag een Bijbelvers' - dagboek voor 3 jaar.  Het is speciaal bedoeld voor je dagelijkse stille tijd.

Hoe gebruik je dit boekje? 
Je zoekt de datum van vandaag op. Bovenaan het eerste gedeelte van de bladzijde vul je het jaartal in. Nu kun je deze ruimte gebruiken om een Bijbeltekst op te schrijven die je vandaag heeft aangesproken bij het Bijbellezen.
En morgen? Dan doe je ditzelfde op de volgende bladzijde. Is er een jaar voorbij, dan begin je opnieuw op het tweede, en het jaar daarna op het derde gedeelte van de pagina.

Op deze manier ervaar je door de jaren heen dat Gods goedertierenheid en Zijn barmhartigheid elke dag weer nieuw zijn en Zijn trouw groot is!

Het boekje is voorzien van enkele Bijbelverzen uit de HSV. Deze zijn prachtig vormgegeven.


Verder bestaat het boekje dus met name uit lege bladzijden die je zelf kunt vullen met Bijbelteksten die jou hebben aangesproken. Het boekje is gebonden en voorzien van een leeslint. Het heeft 384 pagina's. 


Wanneer je een indruk wilt krijgen van het boekje kun je ook hier klikken om de inhoud te zien. Het boekje is zowel met een grijze als een roze kaft verschenen.

In samenwerking met Grace Publishing House mag ik zowel een roze als een grijs exemplaar weggeven. Wil jij ook kans maken op zo'n handig boekje voor in je stille tijd? Stuur dan uiterlijk maandag 28 een mail mét je adresgegevens naar info@wendyborn.nl Geef in de mail ook even aan of je voorkeur uitgaat naar een roze of een grijs exemplaar.
Op dinsdag 29 mei maak ik onder dit blogbericht de winnaars bekend.

Behoor je niet tot de winnaars, wees dan niet getreurd. Je kunt deze prachtige boekjes altijd nog bestellen via de boekhandel of via de website van Grace Publishing House. Ze kosten €14,95 per stuk. Binnenkort wil ik ook aandacht besteden aan het boek 'Elke dag nieuwe kracht voor moeders' van Ellen Banks Elwell. Ook hiervan mag ik twee exemplaren weggeven t.z.t.

Houd mijn weblogs in de gaten via www.wendyborn.nl.

De winnaars zijn inmiddels bekend. Het zijn geworden Irma Deelen (roze) en Aritha Vermeulen (grijze). De dagboeken worden naar jullie opgestuurd. Van harte gefeliciteerd! 


2 opmerkingen:

  1. Mooi zeg, ik schrijf net een blogje over aantekenboekjes :) Je mag deze aan iemand anders geven, ik heb nog genoeg ongebruikte schrijfboekjes :)

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...