11 april 2018

Maak van je huis een prioriteitIn het dagboek 'Een vrouw naar Gods hart' van Elizabeth George las ik afgelopen week een wijze raad.

'Maak van je huis en prioriteit. Koester de uren die je daar doorbrengt met de mensen van wie je houdt. Je familie - niet je carrière, je hobby, je bediening of je vrienden - moeten de hoogste prioriteit in je leven hebben. Zonder liefde, zegt 1 Korintiërs 13:2, zijn we niets. En ik zou eraan willen toevoegen dat we zonder liefde niet bereid zijn iets te doen. Dus bid. Vraag God om je te laten zien wat jou ervan weerhoudt om je rol als echtgenote, moeder, dochter, zus en tante met liefde te vervullen. Wees je ervan bewust hoe belangrijk het is om je huis te maken tot een veilige haven voor je familie. Hoet kost moeite en ongetwijfeld tijd, maar God plan met jouw leven gaat gepaard met veel zegen.'

Wil je meer lezen van Elizabeth George? Ze heeft veel boeken geschreven die jou als manager van het gezin kunnen bemoedigen en inspireren. Je kunt de boeken hier terugvinden en bestellen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.