12 februari 2018

Frisse Kijk 3 - Marja Verschoor

'Heilig zijn betekent niet dat we geen fouten maken, 
maar dat we ons beschikbaar stellen en laten vormen door Hem'. 

Net zoals ik gedaan heb met de boeken Frisse Kijk 1, en Frisse Kijk 2 - die overigens nog steeds verkrijgbaar zijn - wil ik graag Frisse Kijk 3 van Marja Verschoor-Meijers onder jullie aandacht brengen.

Ook dit derde deel - dat opnieuw twaalf columns bevat die Marja eerder schreef voor het Opwekking Magazine - is weer zeer de moeite waard. De Bijbelse onderwerpen waar deze keer voor gekozen is, zijn o.a. Onkruid, Koninkrijk, Vrees en Vrijheid en zetten stuk voor stuk aan tot nadenken. Ook zijn er bepaalde hoofdstukken die specifiek gelezen en gebruikt kunnen worden rondom de christelijke feestdagen.

Geweldig om te zien dat Marja er voor de derde keer op rij in is geslaagd een inspirerend, praktisch en handzaam boek uit te geven dat een 'Frisse Kijk' biedt op diverse geloofsonderwerpen waar christenen in het dagelijks leven mee te maken hebben.

Frisse Kijk 3 is, net zoals de voorgaande delen, geschikt voor individueel gebruik maar door de studie- en gesprekspunten die bij elk hoofdstuk staan, is het ook zeer geschikt voor groepen en kringen.

Het boek, dat overigens erg handzaam is door de ringband, bevat aan het einde van elk hoofdstuk een kort gebed en een praktische toepassing en biedt volop ruimte om aantekeningen en ervaringen te noteren.

Opnieuw is het boek voorzien van prachtige foto's die door de schrijfster of haar man zelf gemaakt zijn. (Erg leuk om Marja's fiets en voeten terug te zien in het boek 😃).

Wie het bestellen wil, kan hier kijken. Wie meer wil weten over de schrijfster kan op haar website 'Frisse Kijk' terecht of eens één van haar weblogs bezoeken!


1 opmerking:

  1. Dank je wel voor een mooie recensie Wendy, ik word er zelf weer enthousiast van ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...