Ik schrijf mij - Wilma Veen

Na Ik vrolijk jou, Ik lief jou en Ik kleur jou heeft kunstenaar, columniste, illustratrice en presentatrice Wilma Veen opnieuw een prachtig boek uitgeven. Deze keer heeft het de titel Ik schrijf mij meegekregen.

Wat is het ontzettend leuk om een recensie te mogen schrijven over een boek van 'een oude bekende'. Een bekende uitspraak is 'Ik heb nog met je geknikkerd', maar in dit geval was het gevoetbald. Wilma woonde net om de hoek bij ons toen we pubers waren en samen hebben wij - samen met een groep jongens - heel wat uurtjes voetballend doorgebracht. We zijn elkaar een paar jaar later uit het oog verloren maar Wilma's vriendelijkheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn mij altijd bijgebleven. Mooi om dit ook weer terug te zien in haar boeken zeker na een moeilijke periode die zij zelf heeft meegemaakt in haar leven.

Het boek Ik schrijf mij is ontzettend veelzijdig, het staat namelijk vol kunst, creativiteit, en inspiratie. Met unieke schilderijen en teksten geeft de schrijfster op een bijzondere wijze uitdrukking aan alles wat het leven vrolijk maakt maar ook aan meer serieuze thema's als loslaten, kiezen en dankbaarheid.

Het boek is niet alleen veelzijdig, het is ook veelkleurig. Graag deel ik een aantal pagina's uit het boek om een indruk hiervan te geven:
Je kunt met dit vrolijke journal een jaar lang vooruit want boek biedt 52 weken lang ruimte om je eigen ideeën, inspiratie en gedachten vast te leggen. Het is ook een mooie manier om erachter te komen of je misschien schrijftalent hebt.De schilderijen en inspirerende teksten van Wilma maken elke dag bijzonder en elke bladzijde is steeds weer een verrassing!
Er zit wat mij betreft een heel klein minpuntje aan het boek en dat is dat sommige letters moeilijk te lezen zijn. Je moet soms echt even turen om te zien wat er staat. Maar goed, als je toch even tijd neemt om rustig te gaan zitten met dit prachtige boek op schoot, heb je vast ook wel tijd om de tekst in alle rust te ontcijferen ;)

Je kunt hier nog meer pagina's inzien van het boek. Ik schrijf mij is trouwens ook erg leuk om cadeau te geven! Wil je meer weten over Wilma Veen, neem dan een kijkje op haar website www.wilmaveen.com 


Ik schrijf mij
Schrijfster en illustrator: Wilma Veen
ISBN: 9789043526470
2016

Reacties

  1. Ziet er inderdaad heel kleurig uit Wendy. persoonlijk heb ik liever een schrijfboek met lege bladzijden, haha :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.