15 april 2013

Even wat anders: tekeningen van vroeger

Tussen alle serieuze blogberichten door eens even een ander berichtje.

De laatste tijd breng ik veel achter de computer door, mede omdat een heel aantal bedieningen die ik heb via de computer lopen. (redactie kerkblad, webredactie, Basis Bijbel Cursus, Christelijke Webloggers, boek schrijven enz.). Maar ook aan allerlei andere dingen besteed ik soms (te veel) tijd achter de computer. Toen ik eens even nadacht over hobby's die verder nog heb, kwam ik naast sporten en fotografie uit bij een tekencursus die ik een jaar of 20 geleden eens gevolgd heb. Misschien is het een idee dit weer eens op te pakken?

En ja....zoveel talent als onze dochter Anne heb ik natuurlijk niet maar toch heb ik wel iets doorgegeven denk ik. Ook mijn moeder is creatief en maakt de mooiste dingen. (Wie weet start zij ooit ook nog een eigen website).
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn 'kunstwerken' van 20 jaar geleden vinden. Ze zijn een beetje donker maar er is hopelijk goed te zien wat het voorstelt.
Welke hobby's heb jij naast het bloggen of lezen van blogberichten?14 opmerkingen:

 1. Mooi! Je kunt wel zien waar je dochter het talent van vandaan heeft!
  Ik heb ook nog heel wat tekeningen liggen van jaren geleden (aquarels en portrettekeningen). Maar doe er momenteel weinig mee, komt misschien wel weer.
  Daarnaast is muziek mijn hobby - in periodes ben ik daar wat actiever mee bezig. Op dit moment ook weinig tijd voor, maar ik heb genoeg andere dingen om mee te werken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien ook eens wat op je blog zetten van wat je hebt liggen :)

   Verwijderen
 2. Mooi hoor Wendy. Leuk als je dan bij je kinderen talenten herkent. Drie van mijn broers hebben het creatieve (teken en schilderkunst) van mijn moeder geërfd. Bij mij heeft het een generatie overgeslagen, maar zie het wel weer terug bij onze kinderen en kleinkinderen. Overigens ben je echt een duizendpoot als ik het zo nog eens lees. Bedankt ook voor je inzet m.b.t. de chr. webloggers!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat klopt Ron. Ik vind ook zoveel dingen leuk dat het soms moeilijk kiezen is!
   En hetgeen ik doe m.b.t. de christelijke webloggers is geweldig. Het weblog groeit en steeds meer mensen krijgen zo de kans hun blog onder de aandacht te brengen.

   Verwijderen
 3. Geweldig, Wendy, ik wist niet dat je dat ook in je had. Zeker waard om er iets mee te doen. De tekeningen zijn sprekend. Je hebt zeker talent en zo mooi dat je het je dochter hebt doorgegeven. Ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Yvonne. Eerlijk gezegd wist ik het ook niet meer totdat ik deze serie op zolder weer zag liggen. Wie weet wat ik er verder mee doe!

   Verwijderen
 4. Ik doe het je niet na! Vind het echt wel heel knap dat je dit kan hoor! Wat doe je veel trouwens, ik dacht dat ik een bezig bijtje was, maar jij....succes met alles wat je doet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, ik ben ook een bezig bijtje. Deze tekeningen zijn wel uit 1991 en liggen al een tijdje op zolder :)

   Verwijderen
 5. Ze liggen dan wel heel wat jaren op zolder, maar mooi blijven ze! Knap dat je dingen zo vast kunt leggen met zo te zien alleen een potlood.
  Helaas heeft het teken-gen mij overgeslagen. Mijn opa, vader, oom, broer en zoon kunnen allemaal prachtig tekenen/schilderen/aquarellen maken.
  Maar goed, ik vind iets scheppen met een draadje en brei- of haaknaalden weer erg leuk. Vooral het eerste begin: een los draadje. Na afloop kun je het aantrekken, of neerleggen, of opspelden en dat geeft me wel een kick.
  Zo heb je allemaal je eigen talenten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je reactie Atlanta. Dat is inderdaad weer iets heel anders maar zo heeft ieder zijn of haar talenten! Leuk om te lezen dat het je een kick geeft.

   Verwijderen
 6. Prachtige tekeningen Wendy!
  Ik ben ook gek op tekenen en schilderen maar laat dat eigenlijk nooit zien.
  Wie weet ooit nog eens.
  "Schilder" nu als het ware met de foto's op m'n blog.
  Behalve fotograferen vind ik het ook leuk om te tuinieren, te wandelen en lekker veel te lezen.
  Ben heel benieuwd naar het boek dat je aan het schrijven bent.
  God's zegen bij al je werk en bezigheden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Dieneke. Zoals ik hierboven al schreef heb ik er ook jaren niets mee gedaan. Ik overweeg het om het weer op te pakken ( zoals met zoveel dingen).
   Het boek dat ik geschreven heb, is een boek voor jongens van een jaar of 8-10. Er moeten nog een paar kleine dingetjes aan gebeuren en dan maar eens zien of ik het zal opsturen naar een uitgever.

   Verwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...