13 juli 2012

Bid je mee?

Als je dit tot je door laat dringen is het schokkend.
Iedere 5 minuten sterft er een christen vanwege zijn geloof. Noord Korea, Iran, Afghanistan en Saoudi-Arabië zijn nog steeds de allerergste anti-christelijke landen. Bid je mee voor de vervolgde christenen wereldwijd?


4 opmerkingen:

 1. Jazeker doe ik mee, vreselijk idd dit soort berichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik hoorde het tijdens onze samenkomst en wat mogen wij de Heer dankbaar zijn, dat wij hier in Nederland nog vrij en ongehinderd samen kunnen komen en vinden wij het al gauw vanzelfsprekend, maar als je de berichten van Open Doors leest is dat schokkend en word je wakker geschud.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Afschuwelijk dit soort zaken is hier al jaren onderwerp van wederkerig gebed. Goed dat je het onder de aandacht brengt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar niet altijd bij stil sta, dank voor de reminder Wendy. Vanaf volgende week ga ik in elk geval wel weer dagelijks bidden aan de hand van het boekje 30 dagen gebed voor de moslimwereld, daarin worden ook altijd de christenen (bekeerde moslims) en de landen en volken die onderdrukt worden onder de aandacht gebracht.

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.