15 februari 2012

Onbeleden zonden

Maar uw ongerechtigheden zijn het, die scheiding brengen tussen u en uw God, en uw zonden doen zijn aangezicht voor u verborgen zijn, zodat Hij niet hoort ( Jesaja 59:2)


"Niets in ons leven gaat echt goed, als we niet volgens Gods wegen leven. En niet in de laatste plaats worden onze gebeden niet beantwoord. Dit vers zegt dat onze zonden ons van God afscheiden, zodat Hij ons niet zal horen als we bidden. Laat onbeleden zonden je niet van God afscheiden en je gebeden in de weg staan.
Als je niet kunt bedenken welke zonden er nog in je leven zijn, vraag dan of God het je wil laten zien als dat nodig is. Iedereen heeft wel iets in zijn hart, ziel, verstand, houding en emoties wat er niet zou moeten zijn en wat niet past binnen Gods wil voor ons leven. Vaak is er zonde in ons hart en ons leven, zonder dat we ons daarvan bewust zijn, totdat we de gevolgen ervan beginnen te merken. Laat er geen scheiding komen tussen jou en God. Spreek dagelijks met Hem over de gezondheid van je hart. Vraag God je ogen te openen. En wanneer Hij je een zonde laat zien, belijd die dan meteen, zodat je gereinigd kunt worden.
We struikelen allemaal wel eens, maar laat geen enkele fout van jouw kant je gebeden in de weg staan. Ga hier elke dag mee aan de slag samen met God, door zonden te belijden en berouw te tonen zodra je je bewust bent van een zonde. Dan hoef je niet met de gevolgen af te rekenen wanneer je 's nachts probeert te slapen."

uit: De kracht van biddend Bijbellezen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...