11 januari 2012

We hebben allemaal wat - Bert Reinds

Er is een prachtig en praktisch boek verschenen van schrijver Bert Reinds 'We hebben allemaal wat'.  D.m.v. praktische voorbeelden en heldere oneliners weet de schrijver een nieuwe boost te geven aan de 'moderne' opvoeding.
Het boek beschrijft onderwerpen als 'echtheid, de basis van opvoeden', 'je gezin: een groeiplaats of hangplek?'  maar ook thema's als 'seksualiteit' en 'de omgang met de multimedia' worden aan de orde gesteld.
Het doel en de wens van Bert Reinds is dat mensen met verschillende achtergronden en leefsituatie merken dat ze allemaal 'wel wat ' hebben. Zowel in hun strijd als in hun creatieve aanpak. In het gesprek met elkaar wordt vaak de ontdekking gedaan dat je de ander nodig hebt en de ander wat te bieden hebt. Om dat gesprek op gang te krijgen heeft hij het boek geschreven.
Het boek heeft geen bepaalde leeftijdsgrens op het oog; er is voor iedereen wat te halen.
Wanneer je het boek hebt aangeschaft vind je voorin een wachtwoord voor de website. Hier zijn gespreksvragen en filmpjes te vinden over de verschillende onderwerpen.
Bert Reinds heeft ook een eigen website: Me and my house

Van harte aanbevolen!

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie blog zeg. Zou ik in je bloglist mogen staan met mijn blog? http://boekenstek.blogspot.com/ Uiteraard voeg ik je dan toe in mijn bloglist.
  Ik hoor het graag. Groeten, Pleun

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Pleun, volgens mij heb ik geen bloglist. (Weet niet helemaal precies wat je bedoelt). Aan de zijkant van dit blog heb ik alleen gadgets staan die te maken hebben met christelijk opvoeden. Wel zou ik je willen toevoegen op mijn andere weblog www.christenleven.blogspot.com. Zou jij deze dan willen toevoegen op jouw weblog? Ik heb overigens nog een weblog: www.managervanhetgezin.blogspot.com. Kijk maar welke je wilt toevoegen.
   Groet,Wendy

   Verwijderen
 2. Ha Wendy,
  Ik heb ze alledrie je weblogs toegevoegd.
  Mooi dat dat zo kan.
  Groeten,
  Pleun

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...