30 maart 2011

Een aangrijpend getuigenis van Christa Rosier

Hoe sta je in het leven als je bent opgegeven door artsen? Oud EO-omroepster en kunstschilder Christa Rosier verloor haar zoon aan een vreselijke ziekte en is nu zelf ongeneeslijk ziek verklaard. Al sinds 2005 vecht zij tegen borstkanker. Onlangs werden bij haar uitzaaingen gevonden en lijkt het afscheid nabij. Desondanks lijkt God een niet te missen, natuurlijke rol te spelen in haar leven en in dat van haar gezin. Hoe blijft zij in deze moeilijke situatie toch hopen op God? Mirjam Bouwman bezocht haar voor misschien wel een laatste keer. Christa: "Deze uitspraak houd ik vast: Ik had 1000 vragen aan God, maar toen ik Hem zag waren ze allemaal voorbij."

Bekijk de aangrijpende video die bij dit verhaal hoort op cip.nl


1 opmerking:

  1. Inderdaad aangrijpend. En ontroerend. 'Hoe kostbaar en kwetsbaar is een mensenleven.' Maar ook: 'Hoe kostbaar is de genade van God.'
    Het is goed daar regelmatig aan herinnerd te worden, het bepaalt te bij het belangrijkste in dit leven. Dirk-Jan Bijker kwam ook nog even voorbij, die destijds ook een aantal ontroerende programma's heeft gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.