6 juni 2010

Gebed voor je financiën

Een eenvoudig maar mooi gebed las ik deze week in 'De kracht van een biddende vrouw' van S. Omartian.

'Heer, ik leg onze financiën in uw hand, zodat U ze kunt gebruiken voor uw doel. Help ons goede rentmeesters te zijn over alles wat we van U ontvangen en volkomen eensgezind te zijn in de manier waarop we het besteden. Leer ons zo te leven dat we vrij blijven van zware schulden.
Help ons de dingen te herstellen die we niet verstandig hebben aangepakt. Laat ons zien wat we kunnen doen om onze financiële situatie te verbeteren en help ons geen onverstandige uitgaven te doen. Help ons eraan te denken dat alles wat we hebben van U is en leer ons daar dankbaar voor te zijn.
Ik bid dat we het gemakkelijk zullen vinden om aan U en anderen te geven, zoals U dat van ons vraagt in Uw Woord. Geef ons wijsheid om op een verstandige manier met geld om te gaan. Help ons goede beslissingen te nemen wat onze uitgaven betreft. Laat ons zien hoe wij voorzieningen kunnen treffen voor de toekomst. Help ons een goede balans te vinden tussen geldverspilling en gierigheid. Geef dat mijn man altijd goed betaald zal worden voor het werk dat hij doet en dat zijn geld niet wordt gestolen, opgeslokt, vernietigd of verspild. Vermeerder het, zodat we veel kunnen doen met wat hij verdient. Leer ons om ons niet bezorgd te maken over onze financiën, maar eerst uw Koninkrijk te zoeken en erop te vertrouwen dat we dan alles zullen krijgen wat we nodig hebben. (Luc.12:31)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.