12 april 2010

De reis - Billy Graham

Afgelopen zomer heb ik het boek 'De Reis' van Billy Graham van iemand cadeau gekregen. Ik ben erin beginnen te lezen en heb het achter elkaar uitgelezen. Het is een eenvoudig leesbaar maar indrukwekkend boek..

Aan het eind van zijn eigen levensreis en als slotakkoord van zijn bediening heeft Billy Graham opgeschreven waar het in het leven uiteindelijk om gaat.
Billy Graham (1918) nodigt uit om te ontdekken wat Gods plan is voor deze opwindende tocht: het leven. Waar je ook bent op dit pad, het is wel duidelijk dat het leven veel keuzes biedt. Al die kruisingen en splitsingen kunnen je leven werkelijk totaal veranderen. Het goede nieuws is dat God een weg gebaand heeft en dat Hij de reis met ons wil maken. Thema's die aan de orde komen: Het begin van de reis, kracht voor onderweg, uitdagingen op het pad, op koers blijven. Billy Graham heeft aan méér mensen persoonlijk het evangelie verteld, dan wie ook in de wereldgeschiedenis. De wereldberoemde auteur, prediker en evangelist heeft gewerkt op alle continenten en miljoenen mensen zijn opgebouwd door zijn boeken.


1 opmerking:

  1. Mooi! Ik heb in Zuid-Afrika een boek van zijn zoon gelezen. Ook erg inspirerend!
    Voor Kerst had ik daar een boekje gekocht over het Kerstverhaal, het werd geschreven door Billy Graham en zijn vrouw. Moet je echt eens lezen!
    Dankje voor je blogs!

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.