15 juli 2014

Opvoedspel voor ouders

Mariska Hakvoort- Hazeleger van Coachingpraktijk Hazeleger Coaching en Esther Kouw van Praktijk De Rooz hebben de handen ineen geslagen om een online opvoedcursus te ontwikkelen (zie hiervoor het vorige blogbericht) maar daarnaast organiseren zij ook opvoedavonden!

Maak een spel van opvoeden met het Opvoedspel
Alle ouders hebben bij tijd en wijle vragen over de opvoeding, ook christelijke ouders! Tijdens het Opvoedspel komen ouders met andere ouders in contact en wordt er, onder deskundige leiding met elkaar gepraat over één of meerdere opvoedingsthema’s of -dilemma’s naar keuze. Het is prettig om gebruik te maken van de wijsheid van andere ouders. Een opvoedbijeenkomst is eigenlijk een ‘lotgenotencontact’ voor opvoeders.

Er wordt met elkaar gepraat aan de hand van 81 prikkelende discussiekaarten die inspireren en verdiepen. Onderwerpen die centraal staan tijdens het Opvoedspel zijn onder andere: grensoverschrijdend gedrag, communicatie en zelfbeeld & zelfvertrouwen. Tijdens de bijeenkomst maakt iedere ouder vier persoonlijke opvoeddoelen. Hiermee kan direct aan de slag kan worden gegaan in de thuissituatie.

Het bedrag voor de opvoedavond is afhankelijk van het aantal deelnemers en is in overleg vast te stellen.

Er worden ook workshops in kerkelijke gemeenten en op scholen (voor ouders) georganiseerd. In overleg is een programma voor een dag of avond vast te stellen. 

Voor meer informatie en een prijsopgave kun je contact opnemen Mariska of Esther via de e-mail of via hun websites: www.hazelegercoaching.nl  en www.praktijkderooz.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.