22 november 2013

Opgewekt - Arjanne Burger

Er heeft nog nooit zo'n lange tijd tussen twee blogerichten gezeten denk ik, maar deze keer is het de moeite waard om jullie aandacht opnieuw te vragen voor een prachtig boekje dat mij erg aangesproken heeft. Het is het boekje 'Opgewekt' van Arjanne Burger.
Opgewekt - 'Om voor God te leven' is een boekje dat je een maand lang kunt lezen om aangespoord en bemoedigd te worden in je persoonlijk leven en in je relatie met God.

Er komen onderwerpen aan de orde als ‘Luisteren naar God’, ‘Strijd in je denken’ en ‘Jouw Godsbeeld’. Het zijn korte, pakkende hoofdstukjes die je stuk voor stuk aan het denken zetten.

Het boekje raakte mij door de inhoud maar bovenal omdat het door zo'n jonge schrijfster is geschreven. Wat een bemoedigingen... maar ook wat een talent van Arjanne. Zij is hiermee rijk gezegend en ik denk en hoop dat we in de toekomst nog wel meer van haar zullen horen en lezen. Op de achterkant van haar boekje staat ook dat ze een grote passie heeft om mensen te bemoedigen en aan te sporen in hun leven, dat is haar zeker gelukt met deze uitgave!

Op zaterdag 23 november hopen we met diverse christelijke bloggers uit het hele land onze tweede Bloggersday te houden. Arjanne hoopt zelf ook van de partij te zijn en ze weet het (tot nu toe) nog niet, maar ik heb in gedachten om deze middag te beginnen met het voorlezen van een prachtig hoofdstuk uit haar boekje.

Wie het boekje wil bestellen kan kijken op haar weblog: www.arjanneburger.nl 

"De Heilige Geest wil ons leven totaal nieuw maken en ons dagelijks nieuwe dingen leren over een leven in de nabijheid van God.
Wanneer we opgewekt zijn uit de dood, zijn we levende mensen en is Jezus Heer en Meester in ons leven. Hij heeft het volledig over ons te zeggen. Dat is niet erg, want een leven onder de leiding van Diegene Die ons liefheeft en Die Zijn leven overgaf, is goed en voor honderd procent de moeite waard"
(tekst op de omslag van 'Opgewekt' - Om voor God te leven).


1 opmerking:

  1. Ik lees het boekje met veel plezier! Arjanne schrijft verfrissend, helder, duidelijk. Ik vind het mooi om te zien hoe bloggers een stapje verder durven gaan :) Jij ook Wendy!

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een reactie achterlaat. Deze wordt eerst gecontroleerd dus het kan even duren voor je hem terugziet onder het bericht.